én meg felszedném. Merti hiába lesz alatta habszigetelés, a laminált padló mozogni fog a kerámia lapokon.
De legalább nem ijesztenek meg ha elgondolkodol.....
én meg felszedném. Merti hiába lesz alatta habszigetelés, a laminált padló mozogni fog a kerámia lapokon.
De legalább nem ijesztenek meg ha elgondolkodol.....
vagy parafa parketta és akkor nem kell padlófűtés alá....
egyébként a padlófűtés esetében max 45 fok, a padló hőmérséklete nem haladhatja meg a 29-32 fokot, mert akkor el kezdi lebegtetni a port...
én is remélem, kemény lesz minden hétfőn 7-re kimenni Zsámbékra Fótról, odafele még nem is lesz gond inkább visszafele forgalomban :(!! Mondjuk visszafelé már címre kell mennem, nem pedig haza!!
pedig felszedni nem akarom. majd minden nap ráejtek egy ötkilós súlyzót :o)
van olyan megoldás is. Kb olyan hatékony, mintha a padló fűtés fölé nikecell-t tennél...
Nálam gránit van, az nekem nem csufi, és örökös.
Átjön a meleg a fán is szerintem, de biztos lehet kapni padlófűtésre laminált padlót.
csufi
a szinteken túltekintve akkor ez azt jelenti, hogy megmarad a használati érték is?
Ha a szinteket össze lehet hozni, akkor igen.
Furkálni nem célszerű padlófűtéses padlóba, ezért talán a laminált padló a megoldás.
Nekem is kő van a nappaliban, padlófűtéssel, semmi gondom vele, ha átmelegszik, határozottan kellemes....
Infrafűtésről csak jókat olvastam eddig. Még nem láttam kiépítve sehol.
Más. Adott egy padlófűtéses nappali. Mázas kerámiával borítva. Na, ez az amit nem tudok elképzelni egy nappaliban, a melegburkolatokat szeretem. Namármost, van erre valami megoldás? Rá lehet burkolni hajópadlót/parkettát/legrosszabb esetben laminált parkettát?
Remélem bejönnek a számításaid és jó helyet találsz!
Kivi vagyok, hogy sikerül, majd mindenképpen írd meg!
Illetve itt, van egy oldal, ahol már nem 100000 + a kandalló ára.
http://www.bio-kandallo.com/Kandall%C3%B3k-2010-%C5%91sz-t%C3%A9l.php
Én még az infra fűtéssel barátkozom: http://www.dunacaleo.hu/padlofutes_technologia.php
Szotyi, itt válaszolok:
Igen elvileg, meg gyakorlatilag is hétfőn kezdek, remélem a próbaidő 2-3 hétnél nem lesz több, mert erre az időre csak 120 nettót adnak + még nincs laptop, PDA és kocsi sincs! Akihez tesznek kocsira ahhoz nekem kell eljutnom önerőből, kitudja, hogy hova? Ezt az időszakot kibíróm.
Látom már Zabás kolléga megelőzött, de azért leírom én is, hogy nem egy olcsó megoldás.
Nézd meg ezt is csak a hangulat miatt. :)
Ne mondd, h kihívom őket, h ki kell tisztítanom a kutamat, s jönnek szívni.. van több tűzoltó haver..
A tűzoltók ingyen szivattyúznak ...
komolyan.
Ha megtehetném, én is ilyet építenék, mert eléggé zöld vagyok. Ha nem sietek, nem ülök autóba, inkább gyalog megyek. 25-30 perc séta nem a világ vége.
Olvastam a magyar találmány tetőcserépbe épített "napelemről" és a szintén magyar áttetsző tégláról.
Most ami nagyon tetszik, az a sótéglás térelválasztás, de azt inkább egészségügyi szempontból preferálom. Szélgép okos dolog, jó volna olyan is.
Egyelőre álom, de...