Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dumcsi

Re: nincs cím

#327240 Amatoregy Előzmény: #327236

én meg felszedném. Merti hiába lesz alatta habszigetelés, a laminált padló mozogni fog a kerámia lapokon.

De legalább nem ijesztenek meg ha elgondolkodol.....

#327239 Amatoregy Előzmény: #327222

vagy parafa parketta és akkor nem kell padlófűtés alá....

egyébként a padlófűtés esetében max 45 fok, a padló hőmérséklete nem haladhatja meg a 29-32 fokot, mert akkor el kezdi lebegtetni a port...

#327238 Zabás Előzmény: #327220

én is remélem, kemény lesz minden hétfőn 7-re kimenni Zsámbékra Fótról, odafele még nem is lesz gond inkább visszafele forgalomban :(!! Mondjuk visszafelé már címre kell mennem, nem pedig haza!!

#327236 Alex74 Előzmény: #327234

pedig felszedni nem akarom. majd minden nap ráejtek egy ötkilós súlyzót :o)

#327234 Amatoregy Előzmény: #327222

van olyan megoldás is. Kb olyan hatékony, mintha a padló fűtés fölé nikecell-t tennél...

#327231 hosszhuszár Előzmény: #327229

Nálam gránit van, az nekem nem csufi, és örökös.

Átjön a meleg a fán is szerintem, de biztos lehet kapni padlófűtésre laminált padlót.

#327229 Alex74 Előzmény: #327226

csufi

a szinteken túltekintve akkor ez azt jelenti, hogy megmarad a használati érték is?

#327226 hosszhuszár Előzmény: #327222

Ha a szinteket össze lehet hozni, akkor igen.

Furkálni nem célszerű padlófűtéses padlóba, ezért talán a laminált padló a megoldás.

Nekem is kő van a nappaliban, padlófűtéssel, semmi gondom vele, ha átmelegszik, határozottan kellemes....

#327222 Alex74 Előzmény: #327218

Infrafűtésről csak jókat olvastam eddig. Még nem láttam kiépítve sehol.

Más. Adott egy padlófűtéses nappali. Mázas kerámiával borítva. Na, ez az amit nem tudok elképzelni egy nappaliban, a melegburkolatokat szeretem. Namármost, van erre valami megoldás? Rá lehet burkolni hajópadlót/parkettát/legrosszabb esetben laminált parkettát?

#327220 szotyi Előzmény: #327217

Remélem bejönnek a számításaid és jó helyet találsz!

Kivi vagyok, hogy sikerül, majd mindenképpen írd meg!

Szotyi, itt válaszolok: …

#327217 Zabás

Szotyi, itt válaszolok:

Igen elvileg, meg gyakorlatilag is hétfőn kezdek, remélem a próbaidő 2-3 hétnél nem lesz több, mert erre az időre csak 120 nettót adnak + még nincs laptop, PDA és kocsi sincs! Akihez tesznek kocsira ahhoz nekem kell eljutnom önerőből, kitudja, hogy hova? Ezt az időszakot kibíróm.

#327174 KawaBazsy Előzmény: #327163

Ne mondd, h kihívom őket, h ki kell tisztítanom a kutamat, s jönnek szívni.. van több tűzoltó haver..

#327162 Alex74 Előzmény: #327142

Ha megtehetném, én is ilyet építenék, mert eléggé zöld vagyok. Ha nem sietek, nem ülök autóba, inkább gyalog megyek. 25-30 perc séta nem a világ vége.

Olvastam a magyar találmány tetőcserépbe épített "napelemről" és a szintén magyar áttetsző tégláról.

Most ami nagyon tetszik, az a sótéglás térelválasztás, de azt inkább egészségügyi szempontból preferálom. Szélgép okos dolog, jó volna olyan is.

Egyelőre álom, de...

#327149 Zabás Előzmény: #327146

persze megbízható cégtől és korrekt adatok után lehet megfelelően össze hasonlítani a termékeket. Mondjuk én fát nem vennék, fa hatású műanyagot!