Ahhoz, hogy az ABS- is kiolvasd kell a gyári program, netről beszerezhető :)
2000 EUS szabvány szerint minden autóban ugyanolyan a com csatlakozó, após ezt használja
http://www.autodiagnosztika.eu/obd2-/-eobd/diamex-dx35-obd2-auto-diagnosztikai-interfesz.html
ezzel a programmal:
Ennek a használatához nem kell egyetem...:))
Kiír hibakódokat, van egy kód lista, annak alapján "megállípítod" a híbát..
Második diplomának mechatronikai mérnök szeretnék lenni, könyvekkel már készülök, de gyakorlatban is kéne.. :-)
passz, én nem is néztem, kérdezd zabást....
De minek ez neked?
no azért szerintem nem....Hibakód törlés, egyszerübb hibák kiolvasása, szerintem....
szervíz intervallum visszaállítás....
Ilyen cucc nekem is kell! Ezzel a hibakódokat, meg amít említettél is ki lehet olvasni?
én hoztam ki és nem tekertem vissza semmit! A szalonban megnézheti az aki akarja! Ugyanis az ABS elektrónika is tárolja a megtett km-ert és ott nem lehet állítani csak komputer cserével.
Én is úgy megyek autótveni, hogy viszek magammal egy ilyet-laptoppal:
http://www.autodiagnosztika.eu/vmchk/obd2-/-eobd.html
így ki tudom olvasni a hibáktól kezdve minden okosságot. :)
Viszont abban nem tud valaki segíteni, hogy urotax-os infót szerezni az SX4-ről??
nem a 3,5€ sajnálom, de hátha itt valakinek van előfizetése ;)
ezt a suzukit te hoztad ki a szalonból?
látom mindössze 36.000km van benne...
mennyit tekertél vissza a feléből?:))
Nono ...
Olvastad, amikor írtam, hogy 98 előtti dieselek szarok.
Bár szerintem a többi is, autót csak benzinest...
Sógoromnak az van. Dizel. Passau felett szétesett a motor.
Egyenlőre a suzukit kéne eladni, de még érdeklődő sincs :(
Mi is nézegettük, egyenlőre maradt a xara! Beszéltem pár taxissal és sok jót mondtak róla, 1 a fontos, hogy ne dizelt vegyek! De a bioetanol miatt eszembe sem jutott.
1,6-os lesz az is tuti, 1,8-ban peugeot motor van sokat eszik állítólag! 1,6-ot ajánlják a taxisok! Futómű is bírja a pesti utakat 1-2 gond van csak a kipufogóval, meg gyári hiás volt az index, de azt már mindegyikben cserélték! 150K km- a max amibe belenyúlok, de előbb a SX4-et kell eladnom!
Addig van időm nézelődni. Persze még változhat a helyzet.
ZAbás kolléga.
Mi a helyzet a családi autóval.
Eszembe jutott valami...
Renault espace..
Jobb mint a citroen, szerintem, és árban kb ugyan az, szerintem...