itt fontos, hogy az interfészben milyen chip van, ahoz kell a szoftvert installálni.De biztosan meglehet oldani virágboltban ;)
itt fontos, hogy az interfészben milyen chip van, ahoz kell a szoftvert installálni.De biztosan meglehet oldani virágboltban ;)
ezzel a programmal nem csak hibakódokat lehet kiolvasni, hanem mindent meglehet tudni az autó adatairól ahol van szenzor, sőt állítani is lehet, ha tudja az elektronika.
Szóval ez nem csak hibaolvasó, hanem komplett diagnosztika. Riasztót, immobil, elektromos ablakot, stb lehet tesztelni.
Köszi! Mivel nekem csak hobby célra kellene, ezért az olcsóbb megoldást keresem. Használt is jó.. :-)
Ahhoz, hogy az ABS- is kiolvasd kell a gyári program, netről beszerezhető :)
2000 EUS szabvány szerint minden autóban ugyanolyan a com csatlakozó, após ezt használja
http://www.autodiagnosztika.eu/obd2-/-eobd/diamex-dx35-obd2-auto-diagnosztikai-interfesz.html
ezzel a programmal:
Ennek a használatához nem kell egyetem...:))
Kiír hibakódokat, van egy kód lista, annak alapján "megállípítod" a híbát..
Második diplomának mechatronikai mérnök szeretnék lenni, könyvekkel már készülök, de gyakorlatban is kéne.. :-)
passz, én nem is néztem, kérdezd zabást....
De minek ez neked?
no azért szerintem nem....Hibakód törlés, egyszerübb hibák kiolvasása, szerintem....
szervíz intervallum visszaállítás....
Ilyen cucc nekem is kell! Ezzel a hibakódokat, meg amít említettél is ki lehet olvasni?
én hoztam ki és nem tekertem vissza semmit! A szalonban megnézheti az aki akarja! Ugyanis az ABS elektrónika is tárolja a megtett km-ert és ott nem lehet állítani csak komputer cserével.
Én is úgy megyek autótveni, hogy viszek magammal egy ilyet-laptoppal:
http://www.autodiagnosztika.eu/vmchk/obd2-/-eobd.html
így ki tudom olvasni a hibáktól kezdve minden okosságot. :)
Viszont abban nem tud valaki segíteni, hogy urotax-os infót szerezni az SX4-ről??
nem a 3,5€ sajnálom, de hátha itt valakinek van előfizetése ;)
ezt a suzukit te hoztad ki a szalonból?
látom mindössze 36.000km van benne...
mennyit tekertél vissza a feléből?:))
Nono ...
Olvastad, amikor írtam, hogy 98 előtti dieselek szarok.
Bár szerintem a többi is, autót csak benzinest...
Sógoromnak az van. Dizel. Passau felett szétesett a motor.
Egyenlőre a suzukit kéne eladni, de még érdeklődő sincs :(
Mi is nézegettük, egyenlőre maradt a xara! Beszéltem pár taxissal és sok jót mondtak róla, 1 a fontos, hogy ne dizelt vegyek! De a bioetanol miatt eszembe sem jutott.
1,6-os lesz az is tuti, 1,8-ban peugeot motor van sokat eszik állítólag! 1,6-ot ajánlják a taxisok! Futómű is bírja a pesti utakat 1-2 gond van csak a kipufogóval, meg gyári hiás volt az index, de azt már mindegyikben cserélték! 150K km- a max amibe belenyúlok, de előbb a SX4-et kell eladnom!
Addig van időm nézelődni. Persze még változhat a helyzet.