Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Adat

#31433 Sumér harcos Előzmény: #31406

"A nyersolaj határidős jegyzése emelkedett pénteken és ezzel párhuzamosan a nyersolaj ára 50 dollár fölé emelkedett. A Ford a vártnál jóval alacsonyabb negyedéves veszteségének közlése segített a határidős piacok pozitív alakulásában valamint pozitív hangulat elősegítésében. A gyengébb dollár szintén segítette az olaj árának alakulását - adta hírül a Bloomberg.

A júniusi szállítású nyersolaj ára 75 centtel, 1,5 százalékkal növekedett, hordónkénti 50,38 dolláros árig. A Commerzbank elemzője hozzátette, jelenleg a gyengülő dollár és az emelkedő tőzsdei mutatók segítik az olaj árának kedvező alakulását."

#31406 Sumér harcos Előzmény: #31328

szerintem is ca 52usd első körben...

52.7 volt az emelkedő csati alja,amit tört,és azóta sem sikerült fölé zárnia...tulajdonképpen onnan is lefordulhat 52 után....

tévedés joga fenntartva:)

éves csúcs 56.4 volt,39.4 éves alj

#31315 Bakiba Előzmény: #31309

Látom, vége a pályafutásának a pozinak. A heti egyik nyerőt vissza vette:(

#31313 Sumér harcos Előzmény: #31309

most kérnék egy 65-ig meg sem állást:)

honnan lehet ezt a xart biztonságban shortolni?:))

pedig előbb utóbb teszek még rá:)

#31280 Sumér harcos Előzmény: #31278

0.02 euron múlott,hogy nem dobott ki..

párszor jártam már igy,hogy kivágott buki volt,rá 4-5 napra már pluszban vigyorgott volna a pozim....

#31278 Sumér harcos Előzmény: #31267

az lett a vége a részemről,hogy ezt a 48.6-os pakkot itt hagyom....

kivettem a stoppot....

kb.68$-os kiütéssel bir,nem tőkeáttétes....elfelejtem egy időre...ha minden ellenem dolgozik...

#31255 Bakiba Előzmény: #31244

Most egy kicsit berzenkedem/Ford/, ha nagyon megindul a stop véd max. 0-ás olaj hetem lesz:(