ezek a szakértők OPEC-estől tehetnek egy szivességet:)))
ezek a szakértők OPEC-estől tehetnek egy szivességet:)))
hát,igen.....
még jó,hogy kivettem a stoppot pénteken....
de ezt előre senki nem tudta....
40-től, 70-ig lehet válogatni:
http://hvg.hu/gazdasag/20090426_tokio_opec_csucs_olajar.aspx
"A nyersolaj határidős jegyzése emelkedett pénteken és ezzel párhuzamosan a nyersolaj ára 50 dollár fölé emelkedett. A Ford a vártnál jóval alacsonyabb negyedéves veszteségének közlése segített a határidős piacok pozitív alakulásában valamint pozitív hangulat elősegítésében. A gyengébb dollár szintén segítette az olaj árának alakulását - adta hírül a Bloomberg.
A júniusi szállítású nyersolaj ára 75 centtel, 1,5 százalékkal növekedett, hordónkénti 50,38 dolláros árig. A Commerzbank elemzője hozzátette, jelenleg a gyengülő dollár és az emelkedő tőzsdei mutatók segítik az olaj árának kedvező alakulását."
szerintem is ca 52usd első körben...
52.7 volt az emelkedő csati alja,amit tört,és azóta sem sikerült fölé zárnia...tulajdonképpen onnan is lefordulhat 52 után....
tévedés joga fenntartva:)
éves csúcs 56.4 volt,39.4 éves alj
Talán 52, 54.3 de szerintem valamit benéztem, még átnézem a dolgokat:(
Látom, vége a pályafutásának a pozinak. A heti egyik nyerőt vissza vette:(
most kérnék egy 65-ig meg sem állást:)
honnan lehet ezt a xart biztonságban shortolni?:))
pedig előbb utóbb teszek még rá:)
na ez korrekt:))
51.42
0.02 euron múlott,hogy nem dobott ki..
párszor jártam már igy,hogy kivágott buki volt,rá 4-5 napra már pluszban vigyorgott volna a pozim....
az lett a vége a részemről,hogy ezt a 48.6-os pakkot itt hagyom....
kivettem a stoppot....
kb.68$-os kiütéssel bir,nem tőkeáttétes....elfelejtem egy időre...ha minden ellenem dolgozik...
végén még töri az 52.7-et is,aztán új évescsúcsot csinál a semmire....
itt szarozik a stoppom körül....
ez bizony úgy fest 50 felett jól érzi magát....
Most egy kicsit berzenkedem/Ford/, ha nagyon megindul a stop véd max. 0-ás olaj hetem lesz:(
na beleszippantott az 50feletti levegőbe....