Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#319578 Csokigyáros Előzmény: #319575

A legjobb S-type-ok azonban 2004 elejétől készültek, ezek már kifejezetten ajánlható alternatívák a német hegemóniától megcsömörlött, ezért egy stílusos, sajátos presztízzsel bíró felső-középkategóriás limuzinra vágyók számára. Ekkor alaposan átfazonírozták a köténylemezeket, az orr-részt és a lámpákat, az alumínium karosszériás XJ-hez kapcsolódva könnyűfémből készült a motorháztető, és mindehhez szépen átdolgozott, jóval minőségibb anyagokból összeállított belteret prezentáltak. Óriásit javítottak az összeszerelési minőségen és a megbízhatóságon egyaránt, még gazdagabb lett a fukarnak eddig sem nevezhető alapfelszereltség, és bevezették az S-type egyik legharmonikusabb erőforrását: egy dízelt. A Peugeot-Citroën-Ford dízel-kooperációjának csúcsterméke, a 2.7-es, biturbó V6-os, itt 207 lóerővel és 435 Nm-rel. Szériában remekül kapcsolható hatfokozatú ZF kézi váltóval szerelték, megfutotta a 230-at, 8,5 másodperc alatt a százat, és átlag 8 liter körül fogyasztott.

#319577 Csokigyáros Előzmény: #319574

sajnos nagyon sokat megyek... cca. 60-70 ekm / év...

az audinál a szabályozással van a gond, elvileg mivel típushiba azóta korrigálták, és elhagyták ezt a pdtd motort...

és a diesel jobban tarja az árát...

#319574 hosszhuszár Előzmény: #319566

Ugyan nincs mit, Te többet segítettél, már....

A váltó nálad, nem fog tönkre menni, ha már típus hiba......??????

Szerintem az Audid, sokkal jobb autó volt, nint a jaguár, de ez csak az Én véleményem.....

Audiból tanulva, kell neked diesel?

Tudsz annyit spórolni az üzemanyagon, hogy megérje?

#319571 Csokigyáros Előzmény: #319565

hát mindenhol a 2004 év a vízválasztó... és a dieselt dicsérik...

alszok rá még egy párat...

köszke mindenkinek...

#319566 Csokigyáros Előzmény: #319560

Ezt vártam, köszi... átgondolom... most törlesztettél... :)))

tényleg köszi, hogy ennyit foglalkoztál vele...

amúgy nekem él Londonban egy haverom, és kinn nagyon olcsó az alkatrész, csak egy jó szerelő kell..

a km valós, egy debreceni orvos proff az első tulaja... csak megjött neki a legújabb...

5000 km-nél volt egy váltó csere, ami a gyenge pontja állítólag...

láttam a szervízkönyvét... mindig szakszervízben volt javítva..

a sérülésre rákérdezek, köszi mégegyszer....

#319560 hosszhuszár Előzmény: #319527

Tetszettek a jaguárok, de nem vennék, nem vagyok elfogult, de téged már rabul is ejtett, ezt érzem.

Szép az autó, talán jó is, de ez a diesel motor, nem tudom honnan jött, ez jaguár, vagy milyen motor?

Én úgy tudom ford, vagy bmw...

a 119e talán, hihető, de szerintem ennyi km alatt nem használódik el a kórmány annyira, hogy a képen, a kormány bal oldalán, már nincs a bőrnek színe, ettől függetlenül, lehet valós a km.

Az eleje szerintem sérült volt, nem tudom milyen mértékű, de ha megnézed, a az autó jobb oldalán, a jobb első sárvédő, és a motorháztető találkozását, elég fura, mintha egy ék alakult volna ki, hézag helyett, és ezen az oldalon, szinte nincs hézag, a másik oldalon, viszont van, az első törésről árulkodik szintén, hogy a hűtőmaszk, hotorháztető, és köténylemez találkozásánál. szintén a jobb oldalon, el van csúszva, míg a bal oldalán jó.

A bal oldali, első, hátsó ajtózár, ami az oszlopra van szerelve, mindnél fényezett?

Amit látok még, hogy az első féktárcsának akkora vállai vánnak, mint neked...:)) szerintem csere érett, de ezt az aktuális elvégzett szervízben, amit írnak, illett volna kicserélni....

Egyébként, még soha nem is mentem ilyen autóval, ezért nem ismerem.

A 119e km jól hagzik, de azt tudni kell, hogy az öszzes nyűgje most fog kijönni, szerintem, amik, elég költségesek, jaguár szinten, igaz, még nem néztem alkatrész árakat, de ezt hallom, hogy horror....

És mintha úgy rémlene, a jaguárnak ez a diesel konstrukciója, nem igazán sikeres....

Mindettől függetlenül, az autó szép, látszik rajta, hogy nincs lelakva, hihető a 119e km, de sérült volt, az biztos, ha kis mértékű, nincs gond, a színe is egyforma.., jó helyen javították..( ha nem ilyen egy jaguár...)

Alkudj, többet, válság van, szerintem nem állnak érta sorba, én 3,5-et ígérnék érte......

Próbálj ki ebben az árkategóriában egy mercit.....na, mindegy, nem akarlak lebeszélni róla, már nagy a szerelem..::))

#319527 Csokigyáros Előzmény: #319270

Józsi,

megnéztem ezt a ragadozót...

ez egy Jaguár Magyarországnál vásárolt egygazdás csoda... kiderült ismerem a gazdáját, biztos hogy mindig garázsban állt, és csak 119ekm van benne... csoda full... és diesel, ami állítólag jól tartja az árát... ha 4-ért ideadják, valszeg megveszem...

még gondolkodok rajta egy pár napot, de nagyon arra áll a szénám, hogy megkérem 4-ért...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/s-type/jaguar_s-type_1.tulajdonos-4250009

tudom nálad ez nem autó, de érdekel a véleményed (még ha elfogult is...:)

#319324 gentlemanus Előzmény: #319305

Nekem Micujaim volt hosszú ideig Zabás ( az elején volt egy pár évig Opel Astra ), de soha sem hagyott cserben. Nagyon jó kocsi. Szóval én Mitsubishi fun vagyok. :)

#319321 Sumér harcos Előzmény: #319305

na jó,de a KIA Dél Koreai auto nem japán:)))

ugyan az utóbbi időben megbizhatósági szempontból a Dél koreai kocsik mindent vernek,még a japokat is......nincs ma megbizhatóbb üzembiztosabb tőlük..:)

#319308 fordgtshelby5000 Előzmény: #319305

Ha KIA akkor Kishercegtől kérj tanácsot....egyébként meg nem vélteleneül adnak már rá 7 év garanciát----a Sorrento jó és nekem tetszik is-habár az első szériában a mercimotor sokat evett .Nézd meg a Cruse-t...szép és jól felszerelt !

#319305 Zabás Előzmény: #319303

nekem sem ez az álomautóm!

Amúgy a szuzuki sem rossz, csak nem lehet bele pakolni!

Amúgy a japánok felé is megingot a bizalmam!

Faternak a második KIA sorentoja van és hibátlan , a húgomé is KIA valami de üzembiztos.

Szóval szerintem már nem igazak a régi földrakz megbízhatóságok, mivel globalizált világban élünk. Eleve a japó autók egy részét nem is japánban teszik össze, Németeket sem és semmit sem....

Dácia Renaultokat szerel össze

Szuzuki egy ideig Fiatokat tett össze stb... végtelen a lista

#319303 fordgtshelby5000 Előzmény: #319300

OKSA-drukkolok!

Kor és km alapján jónak tűnik.Nekem eddig német-japán és amcsi autóim voltak-ezek előtt le a kalappal.