Re: nincs cím
hosszhuszár Előzmény: #319527Tetszettek a jaguárok, de nem vennék, nem vagyok elfogult, de téged már rabul is ejtett, ezt érzem.
Szép az autó, talán jó is, de ez a diesel motor, nem tudom honnan jött, ez jaguár, vagy milyen motor?
Én úgy tudom ford, vagy bmw...
a 119e talán, hihető, de szerintem ennyi km alatt nem használódik el a kórmány annyira, hogy a képen, a kormány bal oldalán, már nincs a bőrnek színe, ettől függetlenül, lehet valós a km.
Az eleje szerintem sérült volt, nem tudom milyen mértékű, de ha megnézed, a az autó jobb oldalán, a jobb első sárvédő, és a motorháztető találkozását, elég fura, mintha egy ék alakult volna ki, hézag helyett, és ezen az oldalon, szinte nincs hézag, a másik oldalon, viszont van, az első törésről árulkodik szintén, hogy a hűtőmaszk, hotorháztető, és köténylemez találkozásánál. szintén a jobb oldalon, el van csúszva, míg a bal oldalán jó.
A bal oldali, első, hátsó ajtózár, ami az oszlopra van szerelve, mindnél fényezett?
Amit látok még, hogy az első féktárcsának akkora vállai vánnak, mint neked...:)) szerintem csere érett, de ezt az aktuális elvégzett szervízben, amit írnak, illett volna kicserélni....
Egyébként, még soha nem is mentem ilyen autóval, ezért nem ismerem.
A 119e km jól hagzik, de azt tudni kell, hogy az öszzes nyűgje most fog kijönni, szerintem, amik, elég költségesek, jaguár szinten, igaz, még nem néztem alkatrész árakat, de ezt hallom, hogy horror....
És mintha úgy rémlene, a jaguárnak ez a diesel konstrukciója, nem igazán sikeres....
Mindettől függetlenül, az autó szép, látszik rajta, hogy nincs lelakva, hihető a 119e km, de sérült volt, az biztos, ha kis mértékű, nincs gond, a színe is egyforma.., jó helyen javították..( ha nem ilyen egy jaguár...)
Alkudj, többet, válság van, szerintem nem állnak érta sorba, én 3,5-et ígérnék érte......
Próbálj ki ebben az árkategóriában egy mercit.....na, mindegy, nem akarlak lebeszélni róla, már nagy a szerelem..::))