Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#310256 hAliG Előzmény: #310255

Lehet, hogy Bolli közép megfogja, az olyan ~8600 környéke, vagy visszamegy a korábbi emelkedő csatornába és 7400 környékén a Bolli alja fogja meg (?)

#310255 Bendeguz Előzmény: #310246

A beker áram 6100 alatt volt, pénteken eladtam mert előtte éjszaka rémálmaim voltak és 9800 elérése óta nyugtalan voltam napközben is. Utoljára ilyet freesoftnál éreztem, de ott nem hallgattam az ösztöneimre és szépet buktam. Most bejött. 8000-nél visszaveszem a pakkomat! Addig pedig aktívan figyelek.

#310249 exmnbs1 Előzmény: #310246

BB sokszor rizsázik arról, hogy ilyen olyan pénzes befektetőket hoz

sose igazolódott be

mivel tőkeáttéttel nyomja former szvsz alapvető érdeke az emelkedés

#310246 holnor Előzmény: #310241

vicces, h 60% emelkedés után esik a papír kevesebb mint 10%-ot, erre megbolondulnak pf-en. bár annyira nm meglepő, az utóbbi időben már mki rózsaszínben látta ott a világot. az is érdekes, h múlt 7en még csak az emelkedést zengték, ma meg -4%-nál elég sokan beírták, h ők már pénteken kiszálltak. most vagy ennyire jó traderek, v csúsztatnak.

BKB teljesen hiteltelen, elég megnézni a genis ténykedését, v a 2 évvel ezelőtti hozzászólásait az RFV topikba. mondjuk ezek a mai zárójeles beírásai (kb: 5k megvéve a többi priviben...) kicsit engem is megleptek.

former tleg érzi a papírt, hirtelen csak egy mellélövése ugrik be 2008-ból, de azt a hibát jó páran elkövettük. néhányan vakon hisznek benne, én ilyet nm tennék.

a szerződéskötés bejelentésének semmi jelentősége, puszta formalitás. PW dobhat egyet + az új célár. de utóbbi sztem one day wonder lesz.

most rövid távon nincs jó érzésem a papírral kapcsolatban. hosszabb távon tartom, h nagy lehetőségek rejlenek benne.

a pakkom negyede még megvan, a kiszálló lehetett vna jobb is, de azért elégedett vok.

#310241 exmnbs1 Előzmény: #310212

úgy van, ő BigBroker, most még úriember, de ha elereszti magát....

olyankor szokták kitiltani fasizmusért és szőkecicázásért

gazdihoz köze nincs

szerintem ha former nincs poziban esik, ha meg van akkor emelkedik

elkezdtem visszavenni, meglátjuk korai volt-e

nem tartom kizártnak hogy a holnapi napra lesz valami hírük a kv bét indítás mellé pl zilahi szerződés

#310238 exmnbs1 Előzmény: #310211

egy esetben hathat, ha valakik azért jegyeztek, hogy holnap ha emelkedik dobják és jönnek vissza egyből

#310230 rbbj11 Előzmény: #310212

miért kéne leszedni a kicsiktől? Ez vmi üldözési mánia...Az összes nagy tehetség speki korai szakaszában kicsi volt, és sose szedték el tőlük a papírjaikat...

Forgalommal beverték, miután klimaxos emelkedés volt, sztem ennyire egyszerű. Kijött minden hír, amire eddig vették, pletykára kellett venni, hírre adni.

Fundásan jó papírrá vált valóban, de az meg nem egy ilyen harmatos korrekció után ad jó beszállót szvsz, hanem mondjuk 6500-nál. Az is 250% körüli növekedést jelző ár lenne, szóval sztem kár itt kapkodni a visszavételekkel.

De tévedés jogát fenntartom :)

#310212 matgab Előzmény: #310193

PF: katasztrófa.

BigKingBroker-re nem érdemes figyelni.

Az ő stílusa az egykori gazdagodóra emlékeztet, meg a Novotrade-nél is volt vmi Kingbroker-szerű nicknév, amikor a Genesis-szé alakult. Szerintem ugyanaz az ember van mögötte.

Ő talán a kisbefektetők tömegének néplelkének a megtestesítője.

Amíg emelkedik, addig a megmondók istenek és ő is császár, ha meg esik vmi akkor mindenki csaló hazug, átverő...

Az a szomorú , hogy én is beírtam, hogy pl. a Cash-line-os brókerek is mindenkit hívogatnak , hogy adják el, de nem adtam el, pedig most 9k körül biztos szívesen visszavettem volna a papírjaimat.

Én tartottam, mert azt hittem, hogy a Cash-Lineosok nem tudják ilyen ügyesen leverni az árfolyamot.

Már az is gyanús lehetett volna, amikor anno talán szerdán 800 darabbal leverték kb. 9200-ig.

Szerintem az volt a próbafúrás. A nagyobb szereplők összebeszéltek, hogy egyszerűen már nem tudnak többet venni, csak egyre magasabb árakon és ki kellene szórni a kicsiket.

Megbeszélték, hogy kiállnak a könyvből és megfúrják, hogy mennyi kicsi eladó van (meg hogy megbízhatnak-e egymásban, hogy nem áll-e ott valamelyikük 9400-nél).

Aztán látták, hogy szépen működik és már pénteken is és ma is agresszíven öntik vissza a piacnak a papírokat, aminek vételi oldaláról jegelik most magukat pár napig.

Ha már minden kisbüfi jajveszékel és világvégét látja (ami ma már elég jellemző), akkor kell egy könnyű csavarással kivenni a kezükből a papírokat és szép lassan mehetünk ostromolni a 10k-t.

Mondjuk ezzel az, hogy év végéig 12 k legyen az árfolyam már nem nagyon lesz meg a valószínűsége.

"A Budapesti Értéktőzsde…

#310207 Fornit

"A Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója az RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1122 Budapest, Székács u. 29.) kibocsátó RFV 2014/A kötvény elnevezésű, 01 részletszámú, 20.000 darab, egyenként 100.000,- forint névértékű, 2.000.000.000,- forint össznévértékű, dematerializált, névre szóló értékpapírját 2010. október 5. napjával a Terméklistára felveszi.

Az értékpapírok Első Kereskedési Napja: 2010. október 5."

#310205 Scipio Előzmény: #310193

Én sem vettem vissza, egyelőre parkolópályára tettem az rfv-t, de azért fél szemem rajta lesz :)

#310193 Bendeguz Előzmény: #310175

PF fórum bohózatba torkollott, érdemes figyelni a BigKingBroker vs. Formerplayer csörtét. Na meg a sok kis lebeszélő nick is feltámadt. EPIC! :) Én még mindig nem vettem vissza a pénteken eladott pakkomat, tojok hogy itt még esés lesz...

#310175 rbbj11 Előzmény: #310168

lehet átmenni a keg-be, pannergy-be, ennek egy időre nyekk. 9300as kiszállóm mégse volt olyan rossz, mint azt 9600-nál gondoltam

#310168 Scipio Előzmény: #310164

Kemény, én pénteken zártam minden pozimat 9500 felett, így most már inkább a vételen gondolkodom, bár ahogy elnézem 9k alatt már nehéz lesz...

Vettem 8k-n, bővítve ugy…

#310164 Fornit

Vettem 8k-n, bővítve ugyanannyival bux kosárba kerülés előtti nap 9550en.

Hát ennek a fele sem tréfa, lassan sajátárhoz közelít, így kelletlenül 8925ös átlaggal zárva, de legalább plusszban.

Kellemetlen, a leolvadt nyerőre gondolva.