Re: nincs cím
holnor Előzmény: #310241vicces, h 60% emelkedés után esik a papír kevesebb mint 10%-ot, erre megbolondulnak pf-en. bár annyira nm meglepő, az utóbbi időben már mki rózsaszínben látta ott a világot. az is érdekes, h múlt 7en még csak az emelkedést zengték, ma meg -4%-nál elég sokan beírták, h ők már pénteken kiszálltak. most vagy ennyire jó traderek, v csúsztatnak.
BKB teljesen hiteltelen, elég megnézni a genis ténykedését, v a 2 évvel ezelőtti hozzászólásait az RFV topikba. mondjuk ezek a mai zárójeles beírásai (kb: 5k megvéve a többi priviben...) kicsit engem is megleptek.
former tleg érzi a papírt, hirtelen csak egy mellélövése ugrik be 2008-ból, de azt a hibát jó páran elkövettük. néhányan vakon hisznek benne, én ilyet nm tennék.
a szerződéskötés bejelentésének semmi jelentősége, puszta formalitás. PW dobhat egyet + az új célár. de utóbbi sztem one day wonder lesz.
most rövid távon nincs jó érzésem a papírral kapcsolatban. hosszabb távon tartom, h nagy lehetőségek rejlenek benne.
a pakkom negyede még megvan, a kiszálló lehetett vna jobb is, de azért elégedett vok.