Re: nincs cím
matgab Előzmény: #310193PF: katasztrófa.
BigKingBroker-re nem érdemes figyelni.
Az ő stílusa az egykori gazdagodóra emlékeztet, meg a Novotrade-nél is volt vmi Kingbroker-szerű nicknév, amikor a Genesis-szé alakult. Szerintem ugyanaz az ember van mögötte.
Ő talán a kisbefektetők tömegének néplelkének a megtestesítője.
Amíg emelkedik, addig a megmondók istenek és ő is császár, ha meg esik vmi akkor mindenki csaló hazug, átverő...
Az a szomorú , hogy én is beírtam, hogy pl. a Cash-line-os brókerek is mindenkit hívogatnak , hogy adják el, de nem adtam el, pedig most 9k körül biztos szívesen visszavettem volna a papírjaimat.
Én tartottam, mert azt hittem, hogy a Cash-Lineosok nem tudják ilyen ügyesen leverni az árfolyamot.
Már az is gyanús lehetett volna, amikor anno talán szerdán 800 darabbal leverték kb. 9200-ig.
Szerintem az volt a próbafúrás. A nagyobb szereplők összebeszéltek, hogy egyszerűen már nem tudnak többet venni, csak egyre magasabb árakon és ki kellene szórni a kicsiket.
Megbeszélték, hogy kiállnak a könyvből és megfúrják, hogy mennyi kicsi eladó van (meg hogy megbízhatnak-e egymásban, hogy nem áll-e ott valamelyikük 9400-nél).
Aztán látták, hogy szépen működik és már pénteken is és ma is agresszíven öntik vissza a piacnak a papírokat, aminek vételi oldaláról jegelik most magukat pár napig.
Ha már minden kisbüfi jajveszékel és világvégét látja (ami ma már elég jellemző), akkor kell egy könnyű csavarással kivenni a kezükből a papírokat és szép lassan mehetünk ostromolni a 10k-t.
Mondjuk ezzel az, hogy év végéig 12 k legyen az árfolyam már nem nagyon lesz meg a valószínűsége.