köszi:)
megy az olajhoz:)
köszi:)
megy az olajhoz:)
szerintem is felejtsd el az olajat.....igy ebben a felállásban,ahogyan olvasom itt vissza a topikot feltétlen,azonnal.
fogd a pénzt és fuss......lehetőleg kivánom,hogy nyerőben.
Viszont eszméletlen jó összefoglaló.
Csak a hőmérséklet maradt ki belőle.
És minden amit rbbj11 leírt, előfordul, hogy csak 1 óráig hat az árára...
Viszont, hogy így felment csak egy sör jutott kettő helyett. :D
nekem se volt, talán emlékszel még, mondtam is, hogy nem szívesen fogadok benne, mert fogalmam sincs, merre megy majd, de ha már vmire voksolni kell, akkor inkább először le. Azóta se nyúltam olajhoz, bár ha ez nem fals kitörés, talán longra bele fogok nyúlni még, majd meglátom.
Usd-s kérdéshez: minden usd-ben jegyzett termék, ha gyengül az usd, akkor az értéktartás véget emelkedésre van ítélve. Tehát jól írta amatoregy, ha semmi más tényező nem számítana, akkor olajnak önmagában usd miatt már feljebb kéne lennie.
De az olaj nem ilyen egyszerű. Belejátszik a gazd-i növ.-i várakozás, az ipari szektorból érkező hírek, így pl. majd az ipari gyj-k is. Ott van a lejárati idő, a természeti katasztrófák (hurrikán, tankerkatasztrófa stb), és a készletek alakulása. Nem beszélve az arabok nyomásáról, a kartelldöntésekről, komolyabb horderejű fúrások eredményéről. Ott van még a crude és a brent közötti árrés játéka.
De még millió más, ami mind nagy és hirtelen elmozdulást tud okozni az olajban, ez csak szemelvény volt.
anno egy sörözés után fogadtunk. És nekem akkor nem is volt benne talán pozim. Az övét nem tudom.
igen,megnéztem a fogadásotokat és a fordulot is
a kötél idegeket megértettem
van demod?
Kezdj el a gázra kötni.
Szerintem még nem érted.
Igen,igennnnn!!!
Az ismeröseim közül mindenki óvott tőle,már értem is miért
hiszen ha valami ennyire kiszámithatatlan!??
Segitesz megérteni mitöl ilyen kiszámithatatlan??
Persze az USD-kérdésem továbra is fennál...kérlek probáj meg képpbe hozni,elöre is köszönöm!!!
amit irtam a fogadásunkra vonatkozott. 69 kontra 79. Nézd meg, hogy honnan és mikor fordult.
Ha támaszt akarsz nézni, akkor nézd meg az erste certik korlát árát. Azokat általában támaszhokra rakják.
Kérdés, hogy miben van a pozid? certiben vagy határidős piac?
Határidős piacnál szorit a lejárat is. Volt már olyan hogy 1,5 dolláronként építettem pozit és nyerőben zárult. Volt olyan is hogy mind bukóban.
Tegnap dobtam a 75-ön vett long certit. Kicsit korán, de most elégnek tartottam a 15 %-ot. Máskor általában 25-40 között teszem el. Bármi lehet.
Az olsó usd az olajnak jó. De akkor már rég nem itt kellene lennie.
szerintem amíg ilyen kérdéseid vannak, kerüld messziről az olajat.
Nekem 5 év után is ez az eszköz a legnagyobb bukóforrásom. Persze, lehet, csak én nem értek hozzá. De azt hiszem, senki nem ellenkezik itt a tapasztaltabbak közül, ha azt mondom, az olajpiac az egyik legnehezebb, pláne, ha fx-en. Sztem az kb. a "Forma1 jégpályán"-nal egyenértékű...vagyis a legjobb technika mellett is szinte biztos halál, csak idő kérdése.
extra bullish az olaj, már 80on dobtam volna. Vert helyzetben nem tanácsolok semmit, eddig sose lett jó vége, mert ilyenkor már csak rossz tanácsot lehet adni szvsz
Picit ijesztö amit irsz"majdnem nyerőben voltunk"....stb!
Az tuti,hogy idegek kellenek hozzá,mennyire befojásolya az USD-árfolyama az olajét???
akkor olvasd vissza itt a fogadásunkat rbbj11-el. Majdnem nyerőben voltunk mindketten. Ő eredetileg közelebb volt hozzá. Aztán megint fordult.
Olajban napi mozgás 2 usd átlagos. Volt, ogy 5 %-ot esett majd 2 nap múlva vissza állt.
Ehhez idegek kellenek.
FXpro olaj érdekes. A mérete szépen fogyasztja vagy gyarapitja a számlát...