Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#303887 Pityke35 Előzmény: #303879

Szijjasztok!

Ja...némelyik nemnormál szerintem! :) Forex számlám lenulláztam egy rossz tréddel! :(

Szerencsére csak 200€-ós próba volt...pedig olyan nagyon jól ment, csak 1-2 szabályt (amatoregy segít sokat) felrúgtam! :)

Továbbra is olvaslak Titeket, Fx-be bele is beszélek! :)

#303885 Csilla76 Előzmény: #303867

én tegnap visszavettem mindent, hogy zsebretegyem a nyerőmet, azt a keveset. most meg nem találok belépőt. nem is tudom, hogy érdemes.e ma kereskedni egyáltalán...inkább érdemes most takarítani:-)

meg olvasgatni. tanulgatni. csak a spekis könyvet nem találom a gépen sehol. eltüntette a párom.

#303879 Ricsi Előzmény: #303866

Téged is látni? Látom, a pf-en néha összeveszel ezzel-azzal, akkor jókat vigyorgok :)

#303870 Zabás Előzmény: #303865

http://www.fxpro.com/hu

de ha élő számlát szeretnél itt nyitni előbb szólj! Van egy linkem, ha rajtuk keresztül nyitsz 450$-os cuccot kapsz ajándékba ami megkönnyíti a kereskedést!

HIREK HIREK HIREK Speku…

#303869 szotyi

HIREK HIREK HIREK

Spekulatív intézményi vevők jelentek meg a zwack papírokban!! A felvásárlási lázat egy kiszivárgott hír indította mégpedig: az állam megveszi 24000forintos áron majd nemsokára!

(bocs az off-ért de ezt nem hagyhattam ki!!! :-)

Gondolom tudjátok, ma ad…

#303867 Ricsi

Gondolom tudjátok, ma adatdömping lesz, addig nem is érdemes várni semmit. Persze, szerintem utána sem, de pár órára megmozdulhat a piac.

köszi mindenkinek, engem…

#303864 Zabás

köszi mindenkinek, engem is csak ő tud mostanában fevidítani

#303859 kerikoma Előzmény: #303855

Nekem is mosolyt csal az arcomra, nagyon aranyos. Egyik este az asszony vasalás közbe pillantott ide és meglátta a kis zabást és nagyon tetszett neki is. Kedvet kapott volna még egy kicsihez, de gyorsan lebeszéltem róla. Kettő bőven elég:))

Hát én sem tudom a shortom legalább 0-ba zárni, tiszta kínlódás az egész. Még stopot sem merek rakni...

#303856 Zabás Előzmény: #303855

én nem idegeskedek, mert közbe legalább a FOREXEN nyugodtan tudok kereskedni

#303855 pepe01 Előzmény: #303854

Nem érdemes ennyit idegeskedni , mikor ránézek a gyermekedre mindig mosolyt csal az arcomra !