Hatott a hír :)
Szijjasztok!
Ja...némelyik nemnormál szerintem! :) Forex számlám lenulláztam egy rossz tréddel! :(
Szerencsére csak 200€-ós próba volt...pedig olyan nagyon jól ment, csak 1-2 szabályt (amatoregy segít sokat) felrúgtam! :)
Továbbra is olvaslak Titeket, Fx-be bele is beszélek! :)
én tegnap visszavettem mindent, hogy zsebretegyem a nyerőmet, azt a keveset. most meg nem találok belépőt. nem is tudom, hogy érdemes.e ma kereskedni egyáltalán...inkább érdemes most takarítani:-)
meg olvasgatni. tanulgatni. csak a spekis könyvet nem találom a gépen sehol. eltüntette a párom.
Téged is látni? Látom, a pf-en néha összeveszel ezzel-azzal, akkor jókat vigyorgok :)
de ha élő számlát szeretnél itt nyitni előbb szólj! Van egy linkem, ha rajtuk keresztül nyitsz 450$-os cuccot kapsz ajándékba ami megkönnyíti a kereskedést!
HIREK HIREK HIREK
Spekulatív intézményi vevők jelentek meg a zwack papírokban!! A felvásárlási lázat egy kiszivárgott hír indította mégpedig: az állam megveszi 24000forintos áron majd nemsokára!
(bocs az off-ért de ezt nem hagyhattam ki!!! :-)
Gondolom tudjátok, ma adatdömping lesz, addig nem is érdemes várni semmit. Persze, szerintem utána sem, de pár órára megmozdulhat a piac.
forexen mivel kereskedsz? honlapcímet tudsz mondani, ahol lehet regisztrálni?
köszi mindenkinek, engem is csak ő tud mostanában fevidítani
Nekem és a barátnőmnek az autós-nevetős a kedvencünk!
Nekem is mosolyt csal az arcomra, nagyon aranyos. Egyik este az asszony vasalás közbe pillantott ide és meglátta a kis zabást és nagyon tetszett neki is. Kedvet kapott volna még egy kicsihez, de gyorsan lebeszéltem róla. Kettő bőven elég:))
Hát én sem tudom a shortom legalább 0-ba zárni, tiszta kínlódás az egész. Még stopot sem merek rakni...
az ingatlan piacról nem is beszélve az már évek óta :(
én nem idegeskedek, mert közbe legalább a FOREXEN nyugodtan tudok kereskedni
Nem érdemes ennyit idegeskedni , mikor ránézek a gyermekedre mindig mosolyt csal az arcomra !