Még reggel bevittem egy ordert (ha a stoppot kiütné) 77,8-ra. Most zárta, amig értekeztem...
Nem normális világ van...
Még reggel bevittem egy ordert (ha a stoppot kiütné) 77,8-ra. Most zárta, amig értekeztem...
Nem normális világ van...
ebed előtt zártam. A sör szintig felmehetne igazán.. :DDDD
sztrájkolnak az olajosok?
legalábbis a csart ezt mutatja...
Tiszta sor... :D
egyébként meg nagy jelentősége nincs, majdnem együtt mozog...
http://stooq.com/q/?s=sc.f&d=20100913&c=3m&t=l&a=lg&b=0&r=cl.f
Te a brentről beszélsz, BI a crude oilról.
De nézz hetes csartokat:
- volt hogy egy nap alatt 6 dollárt esett
- volt hogy esett 2 dollárt, majd 2 órán belül a kiindulási állapottal ellenkező irányba ment
- volt hogy heti, havi pivot-on úgy suhant át, hogy se nyitni se zárni nem tudtál
- volt hogy olyan hamis kitöréseket csinált, hogy mindenki pozit fordított, de egy óra múlva már az eredeti irányban zakatolt tovább
- volt, hogy teljesen ellentétesen ment mint a hozzá kapcsolódó instrumentumok
- volt, hogy teljsen ellentétesen mozgott mint várták. És volt ennek a fordítotja is.
Ha irsz egy pozit, akkor ird, hogy miben.
Pl olajban van, brent, napraforgó és motorolaj is.. :D
Itt mindenki régóta olajozik, vannak nálam sokkal tapasztaltabbak is. Amúgy meg nem biztos, h nem megy 90 fölé. Nem biztos itt semmi...
Most akkor simán hülyítesz itt bennünket? CLF 78 fölé egyszer szúrt, de épp csak...
Igen,igen nekem is az a véleményem,hogy spekulativ jellegel ennyi az ára
mindenki a saját zsebét akarja tömni!!!!
Régota folalkozol a papirral???
Miért olyan biztos,hogy nem viszik akár 90-ig???
Bocsi a sok kérdésért de még keveset tudok rolla!!!
Nincs mit, remélem csak magadra hallgatsz! :) Egyébként ott már én is betolnék még egy kis lét shortba, de addig nem hiszem h elmenne...
Fej váll van kialakulóban. (Legalábbis ebben bízom!)
" Ha az olajpiaci szereplők a fundamentumokra fókuszálnának a részvény és devizapiaci mozgások helyett, úgy az árfolyamnak a jelenlegi felénél kellene állnia - mondta a CNBC-nek Peter Beutel, a Cameron Hanover energiapiaci tanácsadócég elnöke.
Az elmúlt harminc év során nem láttam még ilyet az olajpiacon, hogy a fundamentumok mindössze egy-két napra vannak csak hatással az árakra. A múltban az amerikai gazdaság nem tudott jól teljesíteni 70-80 dolláros olajár mellett, a növekedés a 10-20 dolláros régiókban volt leginkább jellemző.
A szakember szerint amennyiben az olajár a jelenlegi szint felére, 35-40 dollárra esne, az a gazdaság számára nagy lökést jelenthetne. 300 milliárd dollár maradhatna a fogyasztók zsebében, ami bármilyen adócsökkentésnél nagyobb hatású. "
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=138440&is=1
Ez az ember nem ismeri az olajcápák törvényét? Na nehogy már "adócsökkentés..." És akkor az ő zsebük hogy telik?
köszi a jó tanácsot,próbálok türelmes lenni,ugy terveztem ha
elmegy 82-ig beleadok ugyanennyit,mit szolsz hozzá???
Hali!
Az a fontos, hogy várd ki, míg nyerőd lesz. Hosszabb ideig szokott egy irányba menni, most éppen fel...
20% bőven elég, ne tegyél bele többet, mert mehet ez akár80 fölé is, ha én shortolom...:)))
sziasztok!!!!
Most keztm az oil-lal foglalkozni és azonnal beis sortoltam de azt hiszem picit
elkapkodtam mi a véleményetek,ja igen a rászánt tökém 20%-val!!
Jó lesz az!:)
Ebből láthattyátok, én is nyitottam...:)