Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#302889 Amatoregy Előzmény: #302640

Még reggel bevittem egy ordert (ha a stoppot kiütné) 77,8-ra. Most zárta, amig értekeztem...

Nem normális világ van...

#302349 Amatoregy Előzmény: #302345

Te a brentről beszélsz, BI a crude oilról.

De nézz hetes csartokat:

- volt hogy egy nap alatt 6 dollárt esett

- volt hogy esett 2 dollárt, majd 2 órán belül a kiindulási állapottal ellenkező irányba ment

- volt hogy heti, havi pivot-on úgy suhant át, hogy se nyitni se zárni nem tudtál

- volt hogy olyan hamis kitöréseket csinált, hogy mindenki pozit fordított, de egy óra múlva már az eredeti irányban zakatolt tovább

- volt, hogy teljesen ellentétesen ment mint a hozzá kapcsolódó instrumentumok

- volt, hogy teljsen ellentétesen mozgott mint várták. És volt ennek a fordítotja is.

Ha irsz egy pozit, akkor ird, hogy miben.

Pl olajban van, brent, napraforgó és motorolaj is.. :D

#302335 Balázs István Előzmény: #302299

Itt mindenki régóta olajozik, vannak nálam sokkal tapasztaltabbak is. Amúgy meg nem biztos, h nem megy 90 fölé. Nem biztos itt semmi...

#302299 gaboca Előzmény: #302286

Igen,igen nekem is az a véleményem,hogy spekulativ jellegel ennyi az ára

mindenki a saját zsebét akarja tömni!!!!

Régota folalkozol a papirral???

Miért olyan biztos,hogy nem viszik akár 90-ig???

Bocsi a sok kérdésért de még keveset tudok rolla!!!

#302290 Balázs István Előzmény: #302285

Nincs mit, remélem csak magadra hallgatsz! :) Egyébként ott már én is betolnék még egy kis lét shortba, de addig nem hiszem h elmenne...

Fej váll van kialakulóban. (Legalábbis ebben bízom!)

#302286 Balázs István Előzmény: #302283

" Ha az olajpiaci szereplők a fundamentumokra fókuszálnának a részvény és devizapiaci mozgások helyett, úgy az árfolyamnak a jelenlegi felénél kellene állnia - mondta a CNBC-nek Peter Beutel, a Cameron Hanover energiapiaci tanácsadócég elnöke.

Az elmúlt harminc év során nem láttam még ilyet az olajpiacon, hogy a fundamentumok mindössze egy-két napra vannak csak hatással az árakra. A múltban az amerikai gazdaság nem tudott jól teljesíteni 70-80 dolláros olajár mellett, a növekedés a 10-20 dolláros régiókban volt leginkább jellemző.

A szakember szerint amennyiben az olajár a jelenlegi szint felére, 35-40 dollárra esne, az a gazdaság számára nagy lökést jelenthetne. 300 milliárd dollár maradhatna a fogyasztók zsebében, ami bármilyen adócsökkentésnél nagyobb hatású. "

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=138440&is=1

Ez az ember nem ismeri az olajcápák törvényét? Na nehogy már "adócsökkentés..." És akkor az ő zsebük hogy telik?

#302285 gaboca Előzmény: #302283

köszi a jó tanácsot,próbálok türelmes lenni,ugy terveztem ha

elmegy 82-ig beleadok ugyanennyit,mit szolsz hozzá???

#302283 Balázs István Előzmény: #302281

Hali!

Az a fontos, hogy várd ki, míg nyerőd lesz. Hosszabb ideig szokott egy irányba menni, most éppen fel...

20% bőven elég, ne tegyél bele többet, mert mehet ez akár80 fölé is, ha én shortolom...:)))

#302281 gaboca Előzmény: #302275

sziasztok!!!!

Most keztm az oil-lal foglalkozni és azonnal beis sortoltam de azt hiszem picit

elkapkodtam mi a véleményetek,ja igen a rászánt tökém 20%-val!!