Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Kezd megszűnni az átok:)

#296511 kosami

Vízilabda-Eb, B csoport, második forduló:

Negyedik negyedben Magyarország - Szerbia 8-4

Re: Overdose

#296333 Fornit Előzmény: #296170

:(((((((

Hát itt kellett volna visszaléptetni, amikor ledobta a zsokét. Az ennyire ideges lovak ált nem szoktak nyerni.

Sajnálom h nem nyert, remélem még fog sokat.

Ha külföldi zsokét szeretnének egy ilyen képességű lónak, miért nem Frankie Dettori, Ryan Moore vagy esetleg J. Murtagh , R. Hughes?

A végeredmény:

http://www.racingpost.com/horses/result_home.sd?race_id=513979&r_date=2010-08-29&popup=yes

Hát nézzétek meg az Overdose előtti lovak oddsait:

37/1 45/1 23/1 absz esélytelenek.

Az egyetlen ismerős jockey név R. Ffrench, tök esélytelen lóval 4-ik.

Most nézem tényleg új trénere van Overdose-nak, Jozef Roszival. Lengyel?

#296266 Zabás Előzmény: #296264

De miért nem 1 zsokéja van 1 lónak?????

A kutya sem hallgat a gazdáján kívül másra, jó ezzel nem azt akarom mondani, hogy Mikóczi üljön a hátára, :))))

Nem csodálkozok amúgy ezen a híren, teljesen logikus magyarázat /lehet/

#296264 gentlemanus Előzmény: #296233

Angliából felhívták Mikóczit, és elmondták neki, hogy azzal magyarázzák Overdose viselkedését, hogy a belgával a hátán sérült le tavaly, és ezt a ló tudta és nem felejtette el. Azóta a belga nem ült a hátán, az elmúlt két versenyen is más zsokéja volt, Gary Hind. Biztos emlékeztek a Suttogó című filmre, ott sem akarta a paci a kislányt visszaengedni a hátára.

#296233 banyaiz Előzmény: #296213

Kár volt sérülésért, Ascottban indulhatott volna.

Mikóczinak ajánlottak érte pár millió eurót arabok mielőtt még megsérült volna, de nem adta.

#296218 matgab Előzmény: #296216

Én mondjuk ezt az egész overdose dolgot kicsit túlfújtnak látom.

Volt egy nagyon tehetséges magyar ló. Azt megvették olyan pénzes emberek, akik valószínűleg a lóhoz kevésbé értettek, mint amennyire azt a ló tehetsége megkívánta volna..

Emellett a lónak (és tulajdonosainak) pechje is volt, mert a ló lesérült.

Sajnos az élet olyan, hogy az embernek (és a lónak is) stratégiai dolgokban nem lehet egyszer sem szerencsétlen, mert oda lesz az egész addigi élete.

Az életben egyszer lehet nagyon rossz döntést hozni...

A sajtóban meg iszonyatosan fel van sztárolva a ló, látszik, hogy ha a lóhoz nem is, de a marketinghez értenek a tulajok.

Amúgy sajnos -pont úgy, mint egy fiatal focista sérülésekor,ez az időszak, amit a sérüléssel elvesztegetett valszeg pótolhatatlan. Lett volna egy csodalóvunk, ami ha Angliában, vagy a németeknél születik egész valószínű óriást karriert fut be. De ő a mi magyar lóvunk, a mi kis mutyisztánunkban, ahol a gazdag emberek mindenre ráteszik a kezüket, és megpróbálják a legrövidebb távon a legtöbb profitot kihozni a befektetésükből, akkor is , ha beledöglik a ló/alkalmazott/környezet/stb...

#296216 gentlemanus Előzmény: #296189

Rosszul írtam, nem Baden-Badenbe, hanem Berlin-Hoppegartenbe szerződött Ribárszki egy 40 boxos csoda lótelepre, tavaly november 18-tól. Nem értem, hogy ezek a pénzes cégek, OTP-MOL stb., akik felerészben tulajok, miért nem veszik vagy vették át Alagot, és csinálnak oda egy nemzetközi hírű lótelepet, Széchenyi nyomdokain.

#296213 gentlemanus Előzmény: #296195

Gondolom, hogy Ribárszkinak is micsoda egy kegyelemdöfés volt látni, hogy mit művelnek a féltve nevelgetett csodalovával...

#296195 banyaiz Előzmény: #296189

Sport tv-n 1-2 hónapja nyilatkozta Ribárszki a tulajdonosokkal romlott meg a kapcsolata mert nem értett egyet azzal, hogy ilyen gyorsan újra nevezni akarják versenyekre. úgy látszik igaza volt.

#296189 gentlemanus Előzmény: #296187

Minden esetre egy biztos: eszükbe ne jusson Mikóczyéknak a Groupe 1-es Párizsba benevezni Dózit. Egyébként pedig neves cégek a tulajai fele részben, nyúljanak a zsebükbe és fizessék meg Ribárszki Sándort és Budinszki Barbarát, hogy újra ők eddzék a lovat. Ha jól tudom Ribárszki pont Baden-Badenbe szerződött ki trénernek. Ha újból eredményt akarunk ezzel a lóval, haza kell őket hozni.

#296187 gentlemanus Előzmény: #296186

Az amatőr francia lovasa elrontotta.

A viaskodás meg az ideg kivette a lóból az energiát.

Minek veszi le Soumillon a fejéről a sapkát?

Mindig úgy szokott beállni a startgépbe.

Szégyen, hogy ezek az amatőrök mit műveltek ezzel a lóval ott, és ezáltal lerontották a ló renoméját. Egyszerűen nem értem, hogy nem lett Soumillon kioktatva, hogy a ló csak sapkával áll be a startgépbe?

Egyébként pedig hová lett mellőle Budinszki Barbi, a trénere, akihez nagyon ragaszkodott a ló?

Nem elég, hogy brutál sokat kihagyott a betegség miatt Dózi, hanem még totál vadidegen emberek veszik körül.

#296186 wizes Előzmény: #296179

Riporter már az elején félt.

Megjósolta: baj lesz.

Amennyiben baj, ha kikapott akkor a jóslat bejött.

Meddig emlegetik: Csodaló!

??

Valszin egy jó ló, de csodaló?

#296180 gentlemanus Előzmény: #296178

Mivel tudták a németek is, franciák is, hogy mit tud ez a ló, kicsinálják a külföldi versenyeken. 2008-ban a franciáknál elveszik a pályarekordos győzelmét, majd utána lesérültetik a lovat, kihagy egy teljes szezont, most meg visszafogják a lovat, hogy ne nyerhessen.

#296179 wizes Előzmény: #296178

Ezt mondtam én is: ezt olvtam az Indexen.

Nem láttam, nem vagyok lószakértő, de a Sport 2-en megnézem most eltólva, fél 6 után

#296177 wizes Előzmény: #296175

Holnap is fel fog kelni a NAp, nem dől össze a világ.

Legközelebbi versenyén nem lesz ilyen esélyes és 5x annyit kaszál!

o))

#296176 wizes Előzmény: #296174

Indexen láttam most a topikban: 7. lett, míg 500-nál vezetett?

Ott azt írják: visszafogták, lefizették.

??

Nem igen hiszem, ideges volt a ló és annyi.

#296175 gentlemanus Előzmény: #296174

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((