Otp:3000
Richter: 30450
Bux:13609 +737
Láttuk?
No ha ez az örület még így megy pár hétig akkor tényleg elfelejtik az emberek hogy nem korrekcióról van szó hanem új bull kezdődik.....lesz itt még sipákolás.
emlékeztetőül:
:))
konkrétan engem eddig semmiben nem érintett a válság.
de ha mondjuk bevezetik az ingatlanadót akkor igen.
ettől fügetleül az ország a csőd felé halad, totális összeomlásra számítok még őszig.
remélem forradalom is lesz.
és a jobbikra szavazok, bár nem vagyok meggyőződéses jobbos amúgy, de ettől még szeretném ha bekerülnének mindenhová, felkevernék a mutyizós régi elit állóvizét.
na így jó?:-)
ha sok felesleges kapacitás leépülése van mögötte akkor igen
ja.. -6,1%, tudjuk :)) igazából ez jó adat, csak mi értelmezzük hülyén.
Lehet ez a szám fog még stagnálni :))
On April 29, 2009, President Barack Obama's 100th day in office, the GDP report, a rebound in consumer spending, and a decline in business inventories all provided signs that the economic slide has slowed. The Fed reiterated what Wall Street has already realized: The recession is starting to ease and the economy is stabilizing,
Melyik papír meg vissza mondjuk a 2008 október 9-i szintre először? Hát a 2007. aug 31-eire?
Nincs vele egyedül (sok fejes jár be, jobbról balról, középről)... de inkább arról van szó, hogy az egyik gyerekének szüksége van valamire, valamiért...
Párszor vásárolt nálam pár hónapja, de gondolom azóta a bejárónő intézi, vagy ilyesmi... azt meg nem ismerem arcról...
Én már a beiktatási beszédétől a kiscsávó rabja lettem. Hogy ebből mi lesz)))))))
Sajnálom, de belopta magát a szívembe és még vagy pár száz térképész végzettségű szívébe is... ;-)
Vagy inkább kérjem ki magamnak a térképésztársadalom nevében?
Ezt még át kell gondolnom...
a térképgyűjteményt most kapta sztm, hogy tudja hol miniszterelnök...
Ezzel az embermiatt lehet, hogy a magyar miniszterelnöki színvonal morális alját se biztos, hogy ferinél megtaláltuk...