Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Láttuk már a válság alját?

Gl

#36402 Waszeitung

No ha ez az örület még így megy pár hétig akkor tényleg elfelejtik az emberek hogy nem korrekcióról van szó hanem új bull kezdődik.....lesz itt még sipákolás.

Re: nyilatkozzatok

#35600 Gazdagodó Előzmény: #35588

konkrétan engem eddig semmiben nem érintett a válság.

de ha mondjuk bevezetik az ingatlanadót akkor igen.

ettől fügetleül az ország a csőd felé halad, totális összeomlásra számítok még őszig.

remélem forradalom is lesz.

és a jobbikra szavazok, bár nem vagyok meggyőződéses jobbos amúgy, de ettől még szeretném ha bekerülnének mindenhová, felkevernék a mutyizós régi elit állóvizét.

na így jó?:-)

#35238 Kissherceg Előzmény: #35237

ja.. -6,1%, tudjuk :)) igazából ez jó adat, csak mi értelmezzük hülyén.

Lehet ez a szám fog még stagnálni :))

#35237 exmnbs1 Előzmény: #31589

On April 29, 2009, President Barack Obama's 100th day in office, the GDP report, a rebound in consumer spending, and a decline in business inventories all provided signs that the economic slide has slowed. The Fed reiterated what Wall Street has already realized: The recession is starting to ease and the economy is stabilizing,

#29594 exmnbs1 Előzmény: #28933

Melyik papír meg vissza mondjuk a 2008 október 9-i szintre először? Hát a 2007. aug 31-eire?

#28933 Mercurius Előzmény: #28378

Nincs vele egyedül (sok fejes jár be, jobbról balról, középről)... de inkább arról van szó, hogy az egyik gyerekének szüksége van valamire, valamiért...

#28330 Mercurius Előzmény: #28311

Párszor vásárolt nálam pár hónapja, de gondolom azóta a bejárónő intézi, vagy ilyesmi... azt meg nem ismerem arcról...

#28311 exmnbs1 Előzmény: #28295

Én már a beiktatási beszédétől a kiscsávó rabja lettem. Hogy ebből mi lesz)))))))

#28295 Mercurius Előzmény: #28201

Sajnálom, de belopta magát a szívembe és még vagy pár száz térképész végzettségű szívébe is... ;-)

Vagy inkább kérjem ki magamnak a térképésztársadalom nevében?

Ezt még át kell gondolnom...

#28201 Kissherceg Előzmény: #28197

a térképgyűjteményt most kapta sztm, hogy tudja hol miniszterelnök...

Ezzel az embermiatt lehet, hogy a magyar miniszterelnöki színvonal morális alját se biztos, hogy ferinél megtaláltuk...

#28197 Mercurius Előzmény: #27845

Üvegbika

Hokimez

Széchenyi mellszobor

100 éves térképgyűjtemény. Hmmm. ez érdekes...