http://www.visualeconomics.com/wp-content/uploads/2010/07/what-bp-could-buy.jpg
in Cinccinati. The Thanksgiving show they were doping a promo by throwing live turkeys out of a helicopter. Wes Nessmans commentary was " oh my God, we're being bombarded by live turkeys. They're hitting the pavemant like wet bags of cement!!!". The General Managers coment was " I thought turkeys could fly!!"
Jaj matgab, ez nem rendőrvicc.
A rendőrvicc azt az össztársadalmi előítéletet figurázza ki, hogy a rendőrök mind hülyék. Ebben a viccben a rendőr nem azért nevezte a történteket öngyilkosságnak, mert hülye, hanem mert egy cigányt ütöttek el, és azt "szabad".
Nem mondom, hogy én egy PC bajnok vagyok, sőt, de azért célszerű egy határt húzni, szerintem ez már azon túl van. Én nem szeretem azokat a "cigányvicceket", amik arról szólnak, hogyan kellene kiírtani őket, mint ahogy nem tartom zsidóviccnek a zsidóüldözéssel (igyekeztem nem kimondani azt a szót :-P) kapcsolatos vicceket sem.
"ami nem figuráz ki semmit, nem mutat rá semmire," szerintem igenis kifigurázza pl. a rendőrt. És az ő mentalitásukat, a dolgokhoz való hozzáállásukat, hogy azt látják, amit látni szeretnének.
Épp ezért lehetne a cigányt akár Gárdistára is vagy akár mókuskára kicserélni. Ez nem egy rasszista vicc, hanem rendőr vicc.
Persze, ha valaki elveszti a humorérzékét, amikor meglátja a cigány szót...
Jó egy kicsit erős vicc, ennyiben igazad van
Megkapja Fornit is... :)
ez egy szar, rasszista vicc, ami nem figuráz ki semmit, nem mutat rá semmire, nem humoros, és Kolompár kicserélhető bármire......
Na ezért a viccért korábban,én már megkaptam a magamét:-)))
Kolompár úr egyedül várakozik a buszmegállóban. Érkezik a busz, ám a sofőr látja, hogy csak ő álldogál ott. Beletapos a gázba, bevágtat a megálló kellős közepébe, ahol elcsapja barátunkat. Belenéz a visszapillantóba, de látja, hogy még nem lehelte ki a lelkét, csak vergődik a járdán. Rükverc, rááll a hátsó kerékkel, majd elkezd veszettül kaparni, amíg csak barnás cafatok maradnak a becsületes norvégból.
Az egész jelenetet látja egy rendőr, aki oda is rohan a buszhoz, de épp csak az incidens végére ér oda. Ráripakodik a sofőrre:
- Mit csinál maga elvetemült, hát nem látta azt a szerencsétlen embert a megállóban?
A sofőr csak hebeg-habog, már érzi a vesztét, de ekkor a rendőr tüzetesebben szemügyre vezi az áldozatot. Egy fél perc múlva megszólal:
- Mondjuk ilyen csúnya öngyilkosságot se láttam még...
Kitört az első Világháború. A százados felsorakoztatja a katonáit és
beszédet intéz hozzájuk:
- Katonák! Kitört a háború. Szarban vagyunk!!! Két eset lehetséges. Vagy kiküldenek bennünket a frontra, vagy hátországi szolgálatra osztanak be. Ha hátországi szolgálatra osztanak be, akkor nincsen semmi baj, de ha a frontra küldenek, akkor két eset lehetséges. Vagy belekerülünk egy nagy csatába, vagy nem . Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha belekerülünk egy nagy csatába, akkor két eset lehetséges. Vagy a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, akkor két eset lehetséges. Vagy ők lesznek túlerőben, vagy mi. Ha mi leszünk túlerőben, akkor nincsen semmi baj, de ha ők, akkor két eset lehetséges. Vagy meghalunk, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha meghalunk, akkor két eset lehetséges. Vagy közös sírba temetnek bennünket, vagy külön-külön. Ha külön-külön, akkor nincsen semmi baj, de ha közös sírba temetnek, akkor két eset lehetséges. Vagy gabona és fű nő rajtunk, vagy fák nőnek. Ha gabona és fű nő rajtunk, akkor nincsen semmi baj, de ha fák nőnek, akkor két eset lehetséges. Vagy kidől magától a fa, vagy kivágják. Ha kidől, akkor nincsen semmi baj, de ha kivágják, akkor két eset lehetséges. Vagy tüzelőnek használják fel, vagy papírt csinálnak belőle. Ha tüzelőnek használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha papírt csinálnak belőle, akkor két eset lehetséges. Vagy újságpapírnak használják fel, vagy WC papír lesz belőle. Ha újságpapírnak használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha WC papír lesz belőle, akkor megint szarban vagyunk!!!
Á nem, elég ha én ismerem csak fel őt az utcán, de ő nem engem :)))
Micsoda zsúr lehet pedig, kannásbor, csiga és hungarocellpogácsa:)