Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#280677 rbbj11 Előzmény: #280655

megint megy a pánikkeltés...de lehet, el is érik, keltik a pánikot, h. valóban jó szolga legyen a kormány...

0,6%-os a növekedés, de ez nem is lényeg, hanem elég annyi, hogy a ktg.-vetésünk sokkal jobb számokkal rendelkezik, mint pl. dirigáló USA-é, az más kérdés, h. minket a jelenleg viharos óceánon egy borzalmas állapotban lévő anyahajó is könnyen elsüllyezt, hiába vagyunk mi tök jó állapotban lévő vitorlás...túl kicsik vagyunk, így akármennyire jó számaink lennének, akkor is dirigálhatnának.

#280672 filter Előzmény: #280655

Én nem gondolok semmire, de itt azt írják az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiányunk.

#280653 filter Előzmény: #280647

Ezt a részt kifelejtették a cikkből:

"Magyarország visszatért a gazdasági növekedési pályára, és mára az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiánya az Európai Unióban. Üdvözlöm a hatóságok elkötelezettségét a 2010-es költségvetési hiánycél mellett" - nyilatkozott Olli Rehn, gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős EU-biztos. Szerinte "

http://vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/elhalasztja-az-eu-a-magyaroknak-nyujtott-hitel-aktualis-felulvizsgalatanak-lezarasat-322140

Úgy tűnik Orbán nemet mondott a bankadó nem bevezetésére és Simor fizetésének meghagyására, erre hazamentek......

Segíthetnél egy kis short gondolattal a mi piacunknak, elég ha csak rágondolsz. :)

#280545 filter Előzmény: #278819

Ma pénteken nyitottál egy kis shortot?

Pont aktuális lett volna.

Igazad volt a kivárásban.

Ilyen erőkkel rendelkezni....elég csak a gondolat...:)

#280436 matgab Előzmény: #278819

jól éreztem, hogy a pénteket meg kell várni a vételekkel...A k életbe , hogy 23.165-ön lezártam a Shortjaimat.

Épp szinte a csúcsponton...

#279244 Amatoregy Előzmény: #279229

akár. Csak a pozi méretet válaszd meg jól. Én régebben - szintén izgultam - hogy mikor likvidálnak.

Most a tőke 10 %-nál többet nem rakok egy instrumentumba. (Döntően certikbe). Ha kiütés közeli, akkor csak 5 %-ot. Igy ha kiütnek akkor a tőke max 2 %-át bukom. Ha nem akkor általában akkor zárom, ha a certin van 20-40 %. Igy a teljes tőkére a hozam 2-4 %. Ha sikerül ilyet csinálnom mondjuk 10-et, akkor 20-40 % korül van a hozam. Ritkán hatizok, inkább eur és usd certi, olaj és dax. Itt nem gond a letét, legfeljebb kivágnak... :D

#279229 matgab Előzmény: #279092

most nyissam újra a shortjaimat?

Tényleg ellenem kereskedik az egész világ...:((

#279000 filter Előzmény: #278819

Kivárás az a biztos, de OTP-re még csak ne is gondolj.:)

Amint látom már a gondolat hatására is meggondolta magát és lejött 300-ról......így nem fogja elérni a 7000-t. :)

#278831 matgab Előzmény: #278826

új kereskedési stratégiát fogok alkalmazni:

Csak azokba a poziciókba fogok beszállni, amiben középtávon (3-6 hónap) látok valami fantáziát, és mellékelem a rövid távú befektetéseket (max az extrarövidtávú extrém helyzetbe került részvényekbe fogok belenyúlni).

Tehát amibe beszállok, azt 3 hónapig "zároltatom" bárhogy is nézzen ki a piac az adott időpillanatban, nem nyúlok hozzá. a 3. hónap leteltével döntök, hogy továbbvigyem újabb 2 hónapig, vagy eladjam...