Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#282464 matgab Előzmény: #281406

Na reggel írtam a Stoky Skype-on, hogy shortot nyitottam, meg is lett a hatása...

Nagyon érzem...

#281398 matgab Előzmény: #281369

nem ma délelőtt vettem egy kis RFV-t még... Most már van annyi, hogy biztos zuhi legen belőle!

#281084 matgab Előzmény: #281082

Na akkor helyesen:

nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...

Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.

Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.

Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...

Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.

Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 22125-ről 22180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin (longot).

Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 22160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 22200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...

#281058 Capablanka Előzmény: #281046

gratula....

az ezres helyiértéken lévő számok ugyan nem stimmelnek, de ha jól értjűk, akkor OK.

:))

#281046 matgab Előzmény: #280677

nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...

Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.

Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.

Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...

Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.

Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 23125-ről 25180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin.

Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 23160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 21200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...

#280677 rbbj11 Előzmény: #280655

megint megy a pánikkeltés...de lehet, el is érik, keltik a pánikot, h. valóban jó szolga legyen a kormány...

0,6%-os a növekedés, de ez nem is lényeg, hanem elég annyi, hogy a ktg.-vetésünk sokkal jobb számokkal rendelkezik, mint pl. dirigáló USA-é, az más kérdés, h. minket a jelenleg viharos óceánon egy borzalmas állapotban lévő anyahajó is könnyen elsüllyezt, hiába vagyunk mi tök jó állapotban lévő vitorlás...túl kicsik vagyunk, így akármennyire jó számaink lennének, akkor is dirigálhatnának.

#280672 filter Előzmény: #280655

Én nem gondolok semmire, de itt azt írják az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiányunk.

#280653 filter Előzmény: #280647

Ezt a részt kifelejtették a cikkből:

"Magyarország visszatért a gazdasági növekedési pályára, és mára az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiánya az Európai Unióban. Üdvözlöm a hatóságok elkötelezettségét a 2010-es költségvetési hiánycél mellett" - nyilatkozott Olli Rehn, gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős EU-biztos. Szerinte "

http://vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/elhalasztja-az-eu-a-magyaroknak-nyujtott-hitel-aktualis-felulvizsgalatanak-lezarasat-322140

Úgy tűnik Orbán nemet mondott a bankadó nem bevezetésére és Simor fizetésének meghagyására, erre hazamentek......

Segíthetnél egy kis short gondolattal a mi piacunknak, elég ha csak rágondolsz. :)

#280545 filter Előzmény: #278819

Ma pénteken nyitottál egy kis shortot?

Pont aktuális lett volna.

Igazad volt a kivárásban.

Ilyen erőkkel rendelkezni....elég csak a gondolat...:)