Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #278213

Hát akkor úgy néz ki, hogy visszaestem a határidős piacon oda ahonnan indultam felfele (mármint az eredeti összeg 60%-ára, amiből előbb lett 150%, majd most megint 60%.

Szóval lezártam a shortokat mert ennek már fele sem tréfa...

Most azon gondolkodom, hogy vajon vegyek OTP-t, mert tényleg itt a happy holiday ideje és mindjárt 7000 lesz az OTP, vagy várjam meg , amíg elkezd minden esni valóban és akkor indítsam újra megfogyatkozott shortállományaimat???

Kivárok, az a biztos! Ha péntek előtt vennék bármilyen papírt, akkor veszítsem el az összes pénzemet, na jó , ezt inkább ne!!

(Ilyenkor jellemzően kiderül, hogy jó lett volna a meglátásom és emelkednek még a papírok, egészen addig a szintig, amíg nem bírom már tovább nézni azt, hogy kimaradok az emelkedésből, ilyenkor venni szoktam és már fordul is a piac és esik leginkább az általam vásárolt részvények vezetésével, egészen addig,amíg azt nem gondolom, hogy a francba, kiszállok , megvárom amíg kiesi magát és majd akkor beszállok...Ilyenkor újra fordul a piac és megint kimaradok a jóból. Kicsit emelkedik, arra gondolok, hogy megshortolom, ilyenkor elkezd méginkább meredeken emelkedni, majd zárom a shortjaimat és kezdődik a ciklus előlről...)