Regisztráció Elfelejtett jelszó

Biznisz magyarosan

Re: nincs cím

#278439 Mezike Előzmény: #278437

elbeszélünk egymás mellett----az a ház a raktáram volt és ott voltak a gyerekeim játékai:rex-verseny csocso-pingpongasztal-quad..stb....de nem ez a lényeg.....két aspektusról beszélünk...ez sem gond...na pá-mert megyünk pezsegni....üdv magyarhonnakl!

#278437 csaje Előzmény: #278424

Kedves 620829!

Értem , hogy mi a problémád, azt is el tudom fogadni hogy ezt a megoldást választottad. Abszolút semleges részemről hogy te mész vagy maradsz. DE nem értem minek kell ezt ennyit ragozni? MIért nem lehet lelépni, és kész? (Azt gondolom egyébként, hogy önigazolást keresel, magad sem vagy biztos a szíved mélyén abban, hogy jól döntöttél)

Nagyon tévedsz ha azt gondolod, hogy szép jövőt vízionálok. Egyszerűen többet ér a családom, barátaim, ismerőseim közelsége, mint bármiféle anyagi előny.

Arra egyébként még nem gondoltál, hogy nem irigyek rád az emberek, egyszerűen csak irritáló ahogy anyagi javaidat úton útfélen mások képébe dörgölöd? Például szted normális dolog, hogy egy fórumra belinkelted a ház képét ahol most élsz, nyilvánvalóan azzal a célzattal, hogy hasraessek tőle? Az hogy ez nem jött össze nem a te hibád, egyszerűen csak szebb amiben én élek.

Mint már említettem sok boldogságot nektek, és picivel több lelki békét és nyugalmat. A pénz nem minden. Kár ennyit hajszolni, ha már egyszer neked úgyis olyan rengeteg van.

Szia :-)

#278434 Mezike Előzmény: #278433

pf-en is írtam és itt is írtam-minden tiszteletem a TIÉD:

Én így látom most-hogy jó a döntésem------amíg jog és következmények nélküli ország ez-addig igen is jó a döntésem----tartom és vallom-ha nem változik magyarhonban a dolog a jelenlegi irány nagyon radikálisan egy nagy RÉGI HARLEM lesz belőle....max 10 év múlva már......már most vannak rá mutató jelek.....az én vérmérsékletem nagyon heves-és megesett -hogy valaki kést fogott rám-nem tettem semmit csak megvédtem az utcán este 8-kor egy magányos nőt....de mert a késes kéz 8 napon túl gyógyult-engem akartak meghurcolni stb-stb.stb....nem lehet m mindig mindenki elől kitérni-----tudod mire gondolok----Ausztriában ha ilyen történik...láttam egy kocsmai veszekedét....hát-nem lettem volna a verekedők helyében....nekem ez is fontos----meglátjuk----kiderül-hogy milyen a döntés....de mint írtam nagyon sok értelmiségi család szintén távozni készül az ismeretségből-ingatlan eladás van nekik is hátra...........

#278433 hosszhuszár Előzmény: #278428

Mindíg is sajátságos, gondolkodású, gondolatmenetű embernek tartottalak, és ezzel nem azt akrtam mondani, hogy osztom a véleményedet.

Nagyon sok ember él Magyarországon, aki hasonló helyzetben van mint Te, de eszében sincs itt hagyni az országot, mert kötődik hozzá.

Szülők, testvérek, gyerekek, rokonok, ismerősök, bizony, van ám ember, akinek ez is számít.

A gyerekeidre hivatkozol, hogy miattuk tetted főleg, mert itthon, mit tanulnak majd, meg nehogy már majd 2 millió cigánnyal eggyűtt kelljen élniük......

Őket azért megkérdezted mit szeretnének?

A gyererek nem hiányolják a barátaikat, osztálytársaikat, kereszt szülőket, stb?????

Én biztos nem mennék el, de csak a gyerekeim miatt.

Ha nem lenne családom, már nem lennék itt, de így, én nem akarom a gyerekeimet kiszakítani a jól megszokott környezetükből......

Az más dolog, ha Ők majd úgy döntenek, hogy menni akarnak, nem fogok neki örülni, de ha Ők úgy gondolják, ám legyen....nem állok a boldogulásuk útjába.

Én maradok...:))

#278428 Mezike Előzmény: #278426

most meg foglak lepni...az én magyarhoni házikóm is fullos-de én senkit nem bántottam-mivel egyszemélyes voltam-helysebben csak család....de ezt napi 1-2 órában 15 év után már simán lehetett csinálni és a nyereséget a múlt már hozta automatikusan.....ha elolvasod-hogy mi a bajom egy jogrendszer-és mindenféle következmények nélküli országgal-akkor látni fogod-hogy mit nem tudok elviselni és miben nem óhajtok cinkos lenni----aki olyan amit leírtál ők nem érdemlik meg az EMBER-I jelzőt sem.....de ha egyszer szembesültök végre és meglátjátok,hogy mire is használja a HAZA....a még adózni kélpes emberkéket.....szerintem TI is mindannyian osztani fogjátok a véleményem.......az élősködősiserehad szolgája én speciel nem óhajtok lenni-----ennnyire egysuerű...legyen az fityisz vagy maszopszadesz vezetés....egyikben sincs empátia a kis emberek irányába-már bebizonyították!!!!!

#278426 Koffein Előzmény: #278423

lehet hogy te nem, de van egy pár ember az ismerősi körömben, akik 30napból 5max10napot töltenek itt, de amikor itt vannak, akkor a munkavállalókat vagy kirúgják, vagy megalázzák, és szó szerint rabszolgáknak hívják azokat az embereket, akik azért dolgoznak, hogy az ilyen világpolgári emberek, akiknek már büdös magyar hon, a sógoroknál meg el vannak vidáman, villában, medencében úszkálva, de az, hogy itt valamit alkossanak, az már túl snassz...

#278425 Mezike Előzmény: #278386

Nekem is van tapasztalatom ilyen is olyan is.....amit ismerősöktől hallottam-egy biztos-nagyon sok diplomás-értelmes.magyarhonban alulfizetett család szintén távozik .....meglátjuk....én nem akarok sehová sem benősülni ....gyerekeim meg majd eldöntik saját életüket......de: itt eddig a kutyás nem érdekelte ki és mi vagyok...engem sem ,hogy ki és mi....ez a lényeg!

#278424 Mezike Előzmény: #278419

Kedves 1xyz!

Ha nem értesz-mi a véleményem-akkor nem tudom jobban leírni.Egy olyan ország-lásd magyarhon-ahol csak fizess és kussolj a mentalitás----és másodrendű állampolgár lehetsz-miért lennne a szívem csücske?A gyermekem európa bajnokságot nyert korosztályában-de birka edző miatt az edzés lehetősége is veszélybe került -a megfellő orszzágos központ a mutyi mellé állt----az asszonykám 2 oevosi diplomával ne már bruttó 230 ezewrért vesztegesse a tudását....stb.Ha pénzed van bár hol otthon lehetsz-szvsz------ja és a legfontosabb számomra bár itt már sokfelé jártam-....bodzatermesztő élősködőket nem találtam.....lehet ragozni-----én mindenhol jól tudok aludni-a dolog nem rólam szólt...én cégvezetőként ittthon is mai értéken számítva 1 milla felett kerestem.....de magyarhonabn nincs lehetősége a gyermekeimnek emberi módon tanulni.......de 10-15 év múlva 2 millió cigány társaságában majd a tisztelt otthonmaradók is más véleményt fognak megfogalmazni........na mindegy megyek vissza lazítani......szép dolog a hazaszeretet-de én volt válogatott kézilabdáskéntt -tudnék erről mesélni-amit kaptam szívatást arről is sokat......másként látjuk ez nem gond....egy házam még marad magyarhonban is-azt nem akarom eladni.......szerencsére a környék nem betőrés veszélyes és még élhető a környék........így ha magyarhonba volt életterembe akarok menni-csak 600km és odautazhatom.......tényeket kell kezelni és látni......az agy néha jobban tudja mi is helyes......ja és én szeretek előre tervezni és meg is valósítani.....szívesen ütköztetetm a véleményeket.....de a jövő közel sem olyan szép ...mint sokan azt szeretnétek magyarhonban szerintem!!!!!!!

#278419 csaje Előzmény: #278357

Ha a gyermekem rossz, és engedetlen, és nem úgy viselkedik ahogyan szerteném, ne adj Isten szégyenbe hoz, akkor nem az a megoldás, hogy beadom egy gyerekotthonba, és még azt is letagadom, hoyg ismertem valaha. A "haza" is hasonló fogalom.

"leendő hazám tanulgatom"

Mondtam már neked, egy hazád volt, soha nem lesz másik. És nem csak amiatt nem, hogy soha nem fognak igazán befogadni.Képtelen vagy megérteni mi is az a haza.

#278396 Koffein Előzmény: #278357

:)

hát igen, sok minden mellett jobban is él az átlag mint itten, talán ez lehet az ok, és ha a hozzád hasonló gondolkodás módú emberek nem szipojoznák ki az itteni munkásosztályt (középréteget) aki még dolgozik is, akkor talán kevesebben lennének irigyek a mercik-re, bmw-re, meg a palotákra...

#278386 Ibiza Előzmény: #278357

akkor csak figyelj.. osztrák igazi feljelentgető..soha nem leszel igazi osztrák..bevándorlónak tartanak..

két ismerősöm nősült/ment férjhez minegyik ezt mondta

#278367 Barka Előzmény: #278357

Felmegy ez még nyitóra ma?

+(Az csak a felszín. Ha komolyabban megkapargatod rájösz h nagyon is védik ami az övék, főleg egy "idegentől". Hosszú ideje divat szidni azt ami hazai, nem is sértem miért jó ez, aki itt lakik annak biztosan nem. Amúgy csoda h még megvagyunk, történelmünk alapján meg érthető, h mindenkivel szemben bizalmatlan lett a magyar. Remélem 1x tényleg eltünnek a határok és nem fog számítani ki honnan származik, de szeretném ha a népem megmaradna eközben:)Ennyi.)

#278364 banyaiz Előzmény: #278357

te tudod, én jól érzem itthon magam, mondjuk osztrákoktól nem egy nagy út ha át akarsz ruccani hazai földre.

Nédda! 5149? Emelkedésb…

#278362 Barka

Nédda! 5149?

Emelkedésben érdekelt népek, vagy naívák jelentek meg a placcon!

...de az ellenoldali brigád is jelen van:(

#278357 Mezike Előzmény: #278354

Hát igen-de én Ausztriában vagyok és leendő hazám tanulgatom...ez itt nem meglepő dolog ---de még nem találkoztam irígységgel például-magasan lesz...rják-hogy mid van és hol és hogyan élsz!...például ez is nagy különbség sok-sok minden mellett444

#278354 banyaiz Előzmény: #278348

látod ülsz a pezsgőfürdőben , tőzsdézel és közben panaszkodsz, meg szidod a rendszert, 20 éve még az ilyesmi a halódó kapitalizmus ópiumának számított. :) Én bizakodó vagyok csak sikerül javítani az országon, azt elismerem most sok gond van.