Re: nincs cím
Mezike Előzmény: #278419Kedves 1xyz!
Ha nem értesz-mi a véleményem-akkor nem tudom jobban leírni.Egy olyan ország-lásd magyarhon-ahol csak fizess és kussolj a mentalitás----és másodrendű állampolgár lehetsz-miért lennne a szívem csücske?A gyermekem európa bajnokságot nyert korosztályában-de birka edző miatt az edzés lehetősége is veszélybe került -a megfellő orszzágos központ a mutyi mellé állt----az asszonykám 2 oevosi diplomával ne már bruttó 230 ezewrért vesztegesse a tudását....stb.Ha pénzed van bár hol otthon lehetsz-szvsz------ja és a legfontosabb számomra bár itt már sokfelé jártam-....bodzatermesztő élősködőket nem találtam.....lehet ragozni-----én mindenhol jól tudok aludni-a dolog nem rólam szólt...én cégvezetőként ittthon is mai értéken számítva 1 milla felett kerestem.....de magyarhonabn nincs lehetősége a gyermekeimnek emberi módon tanulni.......de 10-15 év múlva 2 millió cigány társaságában majd a tisztelt otthonmaradók is más véleményt fognak megfogalmazni........na mindegy megyek vissza lazítani......szép dolog a hazaszeretet-de én volt válogatott kézilabdáskéntt -tudnék erről mesélni-amit kaptam szívatást arről is sokat......másként látjuk ez nem gond....egy házam még marad magyarhonban is-azt nem akarom eladni.......szerencsére a környék nem betőrés veszélyes és még élhető a környék........így ha magyarhonba volt életterembe akarok menni-csak 600km és odautazhatom.......tényeket kell kezelni és látni......az agy néha jobban tudja mi is helyes......ja és én szeretek előre tervezni és meg is valósítani.....szívesen ütköztetetm a véleményeket.....de a jövő közel sem olyan szép ...mint sokan azt szeretnétek magyarhonban szerintem!!!!!!!