Re: nincs cím
csaje Előzmény: #278424Kedves 620829!
Értem , hogy mi a problémád, azt is el tudom fogadni hogy ezt a megoldást választottad. Abszolút semleges részemről hogy te mész vagy maradsz. DE nem értem minek kell ezt ennyit ragozni? MIért nem lehet lelépni, és kész? (Azt gondolom egyébként, hogy önigazolást keresel, magad sem vagy biztos a szíved mélyén abban, hogy jól döntöttél)
Nagyon tévedsz ha azt gondolod, hogy szép jövőt vízionálok. Egyszerűen többet ér a családom, barátaim, ismerőseim közelsége, mint bármiféle anyagi előny.
Arra egyébként még nem gondoltál, hogy nem irigyek rád az emberek, egyszerűen csak irritáló ahogy anyagi javaidat úton útfélen mások képébe dörgölöd? Például szted normális dolog, hogy egy fórumra belinkelted a ház képét ahol most élsz, nyilvánvalóan azzal a célzattal, hogy hasraessek tőle? Az hogy ez nem jött össze nem a te hibád, egyszerűen csak szebb amiben én élek.
Mint már említettem sok boldogságot nektek, és picivel több lelki békét és nyugalmat. A pénz nem minden. Kár ennyit hajszolni, ha már egyszer neked úgyis olyan rengeteg van.
Szia :-)