Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: SP-t is elérte a Mahasz

#276160 Fornit Előzmény: #276151

"...azért kobozta el az egyébként csak arrafelé sétáló sztár CD-it, mert nem tudta igazolni azok eredetiségét.„Azt mondta, ő énekel rajtuk, de ilyet számlák nélkül bárki állíthat.” – indokolta a kemény lépést a razziát levezénylő Jeszenszky Zsolt"

Durva, számlákat őrizgetni ám élethosszig, mert jön a cdkommandó.

Re: SP-t is elérte a Mahasz

#276157 Zabás Előzmény: #276151

Ez a sincs másképpen, mint a kommunizmusban!

A kis Buzi Gyuri /Jeszenszky Zsolt/ f@szát egyik kis köcsög sem akarta megcibálni, ezért gondolt egyet, és mindenkit megszívatott még azt is aki leszivattyúzta volna :)!

Nézzétek meg a 21.századot, Cserháti lesz ma benne, ő sem akart összefeküdni azt akkori kiadóvezérrel és le is vették a rivalda fényből! :(:

http://www.rtlklub.hu/musorok/21szazad/cikk/326147

Egy öreg néni csoszog AZ…

#275957 Zabás

Egy öreg néni csoszog AZ utcán két kezében két nylon szatyorral. Az egyik zacskó lyukas, és minden lépésnél kihullik belőle egy húszdolláros bankjegy. Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.

- Mama, húszdollárosok hullanak a szatyrából.

- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.

- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr - Talán lopta?

- Jaj, dehogyis! A kertem végében van a futballpálya és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a virágaimat, előugrok a bokorból egy nagy éles késsel, elkapom a fütykösüket és így szólok: "Azonnal fizess 20 dollárt, vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.

- Ötletes! - nevet fel a rendőr - És a másik szatyorban MI van?

- Tudja vannak páran, akik nem fizetnek...

Re: Stohl András Botrány a Freddi Konyha Forgatásán!

#275948 Amras Előzmény: #275734

Ez a szánalmas xar alak meg továbbra is csak vigyorog és perrel fenyegetőzik... és ami még szánalmasabb, hogy egyesek még kíváncsiak is rá. Hamarosan az olaszliszkai "celebeket" is nézhetjük a tévében valami műsort vezetni. Hasonló színvonal...

Re: Stohl András Botrány a Freddi Konyha Forgatásán!

#275842 Balázs István Előzmény: #275757

Egy férfi, akit nagyon bántott a lelkiismeret, elment a templomba, hogy meggyónja bűneit. Bemegy a gyóntató székbe, és elkezdi mondani:

- Atyám, én súlyosan vétkeztem.

- Mondd csak el, fiam, hogy mit tettél, Isten majd megbocsát. - feleli a pap.

- Van egy hűséges barátnőm már három éve, de még semmi komoly dolog nem történt köztünk. Tegnap elmentem hozzájuk, de senki nem volt otthon, csak a nővére. Kettesben voltunk, beszélgetni kezdtünk, aztán...hát... lefeküdtünk egymással.

- Ez bizony hiba volt, fiam, de szerencséd, hogy meggyóntad.

- Történt még más is...A múlt héten elmentem a barátnőm munkahelyére, és senki nem volt bent az irodában, csak egy kolléganője. Vele is lefeküdtem.

- Hát ez már tényleg súlyos vétek. Ezért vezekelned kell.

- Ez még nem minden. A múlt hónapban meglátogattam a lány rokonait. Senki nem volt otthon, csak a nagynénje. Vele is lefeküdtem. Atyám..., atyám!

A férfi hirtelen észrevette, hogy a pap nincs a gyóntató székben.

- Atyám! Hová ment?

Elkezdte körbejárni a templomot, minden pad alá benézett, végül az orgona alatt találta meg a papot, meglapulva a sarokban.

- Atyám, miért bújt be oda?

- Ne haragudj, fiam, de miközben hallgattalak, rájöttem, hogy senki más nincs a templomban rajtam kívül.

Re: nincs cím

#275745 Zotya32 Előzmény: #275606

bakker, és ezt benyelték emberek???? ez rosszabb mint egy betelefonálós gagyi-műsor... szánalmas... aki becumizta meg is érdemli, hogy levették nem kevés pénzzel...

Re: nincs cím

#274773 Zabás Előzmény: #274772

Az arab sejk fia Magyarországon tanul. Egy idő után levelet ír az apjának:

- Magyarország szép, az emberek aranyosak és nagyon tetszik itt. Csak egy kicsit szégyellem magam, amikor az iskola előtt kiszállok az aranyozott Mercedesemből a professzorom pedig éppen a villamosról száll le.

Néhány nap elteltével sürgősséggel érkezik egy levél: benne egy csekk 1 millió $ dollárról és egy rövid üzenet a szülőktől:

- Ne hozz ránk szégyent, fiam! Vegyél magadnak te is egy villamost!

Pszichológiai vizsgálat …

#274772 Zabás

Pszichológiai vizsgálat

- Állva szokott vizelni ?

- Igen, persze.

- Általában vagy minden esetben?

- Hát ha szarok, azért külön nem állok fel!