Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#271412 banyaiz Előzmény: #271397

Akkor döntetlen ha jól számolom azonos gólkülönbség és pontszám, egymás elleni mecs döntetlen , vsz sorsolás lenne .

#271397 matgab Előzmény: #271389

Ha az uru-k lőnének még kettőt (vagy Dél Afrika vágna még kettőt), akkor az Afrikánusok mennének tovább, ugye?

#271386 Sumér harcos Előzmény: #271383

egy trágya banda,még az utolsó becsületmeccset sem tudják hozni....ilyen szarjankó csapatot....

franciák természetesen,róluk van szó:)

remélem 20 évig Vb közelébe sem kerülnek....

ráadásul rájuk voksoltam:)

Csigazabálóknak annyi, m…

#271383 Fornit

Csigazabálóknak annyi, megismételhetik a 8 évvel ezelőtti gól nélküli kiesésüket.

Erin go bragh! :))

Re: Foci VB legszebb xurkolói - 11. nap

#271287 Sumér harcos Előzmény: #271271

Miss Casillas,vsz már biztosan nagyon rázza a lábát:)))maradjon csak Casillasnál:))

#270734 banyaiz Előzmény: #270731

nem számítottam erre én sem, főleg első félidő után. :D

ezzel elefántoknak is annyi gólkülönbség miatt nem sok esélyük van.

Fornit: :))) sajnálom őket pedig, szimpatikus csapat nekem annyira lelkesek voltak.

ez azért kissé meglepeté…

#270731 Sumér harcos

ez azért kissé meglepetés:)

mind1 majd megverik Elefántcsontpartot:))

ettől már csak a Magyarok toltak többet Salvadornak 1982-ben 10-1-et:))

ezzel tartva a rekordot még mindig:)

igaz utána 4-1-re kikaptak Argentinától.....1-1 Belgiummal....de ez már történelem...

Re: gj

#270730 banyaiz Előzmény: #270728

szegény É Korea, csúnyán összezuhantak pedig jól kezdtek. Azért biztos ami biztos a helyükben nem erőltetném a hazatérést ki tudja "Nagy Vezetőjük", hogy értékeli ezt a vereséget.

gj

#270727 Waszeitung

Kissé bátortalan volt a Portugália és Észak Korea 2:1 tippem...

Végeredmény 7:0

Re: gondolatok

#270619 banyaiz Előzmény: #270587

nekem tetszik így ahogy van. Azért van sokszor ennyire kiegyenlített játék vsz mert viszonylag kicsi a különbség már a csapatok között, egy-egy klasszis játékos stb. Régebben meg volt néhány abszolút kiemelkedő csapat akik 5-6 góllal elverték gyengébbeket. Most meg sztárcsapatok sem mehetnek biztosra papíron gyengék ellen.

Ami engem inkább zavar, hogy annyira le vannak terhelve játékosok akik jó bajnokságban játsszanak nagyon lestrapálva érkeznek vb-re.

Plusz nem tudom mekkora motiváció a vb egy olyan sztárjátékosnak aki keres klubjánál pár milliárd ft-ot /év. Vsz nem akkora mint 50-60 évvel ezelőtt. Lehet úgy van vele csak meg ne sérüljek nem ér annyit ez az egész cirkusz. és ezek színvonal rovására mennek.