Akkor döntetlen ha jól számolom azonos gólkülönbség és pontszám, egymás elleni mecs döntetlen , vsz sorsolás lenne .
Akkor döntetlen ha jól számolom azonos gólkülönbség és pontszám, egymás elleni mecs döntetlen , vsz sorsolás lenne .
Ha az uru-k lőnének még kettőt (vagy Dél Afrika vágna még kettőt), akkor az Afrikánusok mennének tovább, ugye?
egy trágya banda,még az utolsó becsületmeccset sem tudják hozni....ilyen szarjankó csapatot....
franciák természetesen,róluk van szó:)
remélem 20 évig Vb közelébe sem kerülnek....
ráadásul rájuk voksoltam:)
Csigazabálóknak annyi, megismételhetik a 8 évvel ezelőtti gól nélküli kiesésüket.
Erin go bragh! :))
Miss Casillas,vsz már biztosan nagyon rázza a lábát:)))maradjon csak Casillasnál:))
:)
Sumér testvérem megmondtad a tutit :))))))
Miss Casillas kissé hűvös tekintete nem nyerő? :)))
Várjál itt van még pár focifanatikus női személy:
talán Portugál:)))
Hát nehéz lenne eldönteni...
nem számítottam erre én sem, főleg első félidő után. :D
ezzel elefántoknak is annyi gólkülönbség miatt nem sok esélyük van.
Fornit: :))) sajnálom őket pedig, szimpatikus csapat nekem annyira lelkesek voltak.
ez azért kissé meglepetés:)
mind1 majd megverik Elefántcsontpartot:))
ettől már csak a Magyarok toltak többet Salvadornak 1982-ben 10-1-et:))
ezzel tartva a rekordot még mindig:)
igaz utána 4-1-re kikaptak Argentinától.....1-1 Belgiummal....de ez már történelem...
szegény É Korea, csúnyán összezuhantak pedig jól kezdtek. Azért biztos ami biztos a helyükben nem erőltetném a hazatérést ki tudja "Nagy Vezetőjük", hogy értékeli ezt a vereséget.
VÉÉÉÉGREEE!!!!!!!
Nem 1 vagy 2 gólos meccs :-D
Öröm foci volt nagyon jó meccs!!!
Kissé bátortalan volt a Portugália és Észak Korea 2:1 tippem...
Végeredmény 7:0
nekem tetszik így ahogy van. Azért van sokszor ennyire kiegyenlített játék vsz mert viszonylag kicsi a különbség már a csapatok között, egy-egy klasszis játékos stb. Régebben meg volt néhány abszolút kiemelkedő csapat akik 5-6 góllal elverték gyengébbeket. Most meg sztárcsapatok sem mehetnek biztosra papíron gyengék ellen.
Ami engem inkább zavar, hogy annyira le vannak terhelve játékosok akik jó bajnokságban játsszanak nagyon lestrapálva érkeznek vb-re.
Plusz nem tudom mekkora motiváció a vb egy olyan sztárjátékosnak aki keres klubjánál pár milliárd ft-ot /év. Vsz nem akkora mint 50-60 évvel ezelőtt. Lehet úgy van vele csak meg ne sérüljek nem ér annyit ez az egész cirkusz. és ezek színvonal rovására mennek.