Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

gondolatok

Watford

Nem igazán vagyok kibékülve ezzel a VB-vel, de szerintem a gondok nem is itt kezdődnek, hanem az útóbbi idők világbajnokságai is ilyenek már. A legnagyobb bajom az, hogy alig van már támadó focit játszó csapat, ha van, akkor, az ellenfél úgyis 10 emberrel védekezik és ma már olyan hatékonyan, hogy akár egy kisebb csapat is kivédekezheti a meccset.

Szerintem nagy hiba volt a vb mezőnyét bővíteni, azóta rengeteg kisebb csapat jut ki, akinek egy taktikája van, hogy ne kapjunk gólt és ezt jól is művelik, aztán egyszer-kétszer támadnak és hátha gól lesz... (láttunk egy eb-győzelmet is ebből) Rendben van, hogy kiváló taktika, de ez elvezethet (hosszútávon) a foci halálához, mert ki kiváncsi ilyen meccsekre, egyszerűen nézhetetlen... A csoportmeccsek így is rosszak már...

Reformok kellenek, vagy szűkíteni a mezőnyt, hogy csak tényleg az arra érdemesek jussanak ki, vagy támogatni a támadó csapatot!

Sok megoldás lehet:

- kapu méretének a növelése

- kötelező támadó idő bevezetése

- amelyik csapat nem támad, mindenképpen kapjon valamilyen hátrányt

- kapus nem védhet kézzel - tudom, hogy ez vad ötlet, de mennyire más meccsek lennének és sok gól is :)

Mit gondoltok?