na,hát ez nem jó hir:(
Mielőbbi visszatérést kivánok
na,hát ez nem jó hir:(
Mielőbbi visszatérést kivánok
Szevasztok, sok sikert nektek, most egy kis időre távozom. Besokalltam...(
azért még remélem, hogy előbb is lesz belőle valami. 1 hétért imádkozom....
Addig meg pótolom, ugyis mázlimra nagy volt a cash arányom. Lényeg, hogy nem szórják a ház elé (nem szállítják le) :)
Kellemetlen helyzet.Látom melyik ez a certi,megnéztem az euwaxon,de ezek szerint akkor úgy néz ki 3hét múlva,minden a helyére kerül.Egyébként velem sem fordult elő még ilyen eset,de ami késik az nem múlik általában.
Ez bizony .....ség. Nem írok csúnyát, mert még Herceg kimoderál....:)
a bankok tologatják a pénzem....tudnak ők számolni, csak szeretnének a pénzemen ülni....
Deutsche banké a certi, előbb az ül rajta. Majd továbbküldi a kezelő banknak. Miután az is csücsül rajta, eljut a brókerbankomhoz, aki ugyszint ül rajta....
3 hét?? Az csinos!! Nem tudnak számolni oda is "szakértő" kell:)
na vazz, telefonáltam. Akár 3 hét, mire pénz lesz belőle....
Én úgy tudom, a kifutott certi utolsó záróárát számolják el, de van néhány nap átfutási idő,mire a számládra kerül a pénz. (Csak mert nekem címezted, egyébként ilyenem még nem volt, ugyanúgy tájékozatlan vagyok tehát...)
ami persze a legidegesítőbb, hogy a kifutás után állt jó irányba....
segítsen vki, ilyenben sem volt még részem:
Elnéztem egy külföldi certi kifutását, és 15-én megvolt. Ilyenkor mi van? x nap elszámolás után jóváíródik valami az egyenlegem, mint egy KO esetén? Ez vicces, jó pár Ko-m volt, de kifutásom még egy sem....
Vagy leszállítják az aranyat v. mi? A certi WKN kódja: DB18YX (ha így valaki jobban belelát)
Ahogy a vicc mondja: - Doktor úr, segítsen rajtam, én olyan bizonytalan vagyok...vagy nem?!)))
olyan bizonytalan vagyok:))
hát akkor,nem tudom:)))
részemről is partvonal,de ha döntenem kellene ebben az iránytalanságban hirtelen,azt hiszem a lefelére fogadnék:)
de egyenlőre nem teszek semmit,legalábbis ma már nem hiszem:)
Ahogy én látom, usákok egyre csak emelkedni akarnak...
Ez most itt off lesz, de megkérdem: aranyról mit gondoltok?