Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Olajár

#26930 rbbj11 Előzmény: #26865

azért még remélem, hogy előbb is lesz belőle valami. 1 hétért imádkozom....

Addig meg pótolom, ugyis mázlimra nagy volt a cash arányom. Lényeg, hogy nem szórják a ház elé (nem szállítják le) :)

#26865 Sumér harcos Előzmény: #26848

Kellemetlen helyzet.Látom melyik ez a certi,megnéztem az euwaxon,de ezek szerint akkor úgy néz ki 3hét múlva,minden a helyére kerül.Egyébként velem sem fordult elő még ilyen eset,de ami késik az nem múlik általában.

#26848 rbbj11 Előzmény: #26846

a bankok tologatják a pénzem....tudnak ők számolni, csak szeretnének a pénzemen ülni....

Deutsche banké a certi, előbb az ül rajta. Majd továbbküldi a kezelő banknak. Miután az is csücsül rajta, eljut a brókerbankomhoz, aki ugyszint ül rajta....

#26807 Balázs István Előzmény: #26799

Én úgy tudom, a kifutott certi utolsó záróárát számolják el, de van néhány nap átfutási idő,mire a számládra kerül a pénz. (Csak mert nekem címezted, egyébként ilyenem még nem volt, ugyanúgy tájékozatlan vagyok tehát...)

#26800 rbbj11 Előzmény: #26799

ami persze a legidegesítőbb, hogy a kifutás után állt jó irányba....

#26799 rbbj11 Előzmény: #26777

segítsen vki, ilyenben sem volt még részem:

Elnéztem egy külföldi certi kifutását, és 15-én megvolt. Ilyenkor mi van? x nap elszámolás után jóváíródik valami az egyenlegem, mint egy KO esetén? Ez vicces, jó pár Ko-m volt, de kifutásom még egy sem....

Vagy leszállítják az aranyat v. mi? A certi WKN kódja: DB18YX (ha így valaki jobban belelát)

#26763 Sumér harcos Előzmény: #26758

részemről is partvonal,de ha döntenem kellene ebben az iránytalanságban hirtelen,azt hiszem a lefelére fogadnék:)

de egyenlőre nem teszek semmit,legalábbis ma már nem hiszem:)