Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Horvátországi nyaraló keresés

#266843 matgab Előzmény: #266769

Ja, akkor asszonycsere! :))

Amúgy egyszer kell megcsinálni, hogy elindultok és nem tudjátok hol álltok meg.

Persze ehhez tökösnek kell legyél.

A második alkalommal már tetszeni fog neki , a harmadik alkalommal már dicsekszik vele a kolleganőinek, és utána már ő fogja kérni, hogy így menjetek!

A nők is szeretik a spontaneitást, csak félnek tőle mint a tűztől. Ráadásul láthatják, hogy micsoda férfias szervező vagy, mindent el tudsz intézni!

Házassági tanácsadóműsorunkat hallhatták és most reklám...:)

#266769 Hathor Előzmény: #266716

Tudod milyenek az asszonyok.

Gyerekekkel nem indulnak el úgy, hogy nincs szállás.

Én legszívesebben sátor be, és irány a tengerparti camping, de gyerekkel más a helyzet.

látom írtatok pár hszt. átnézem nemsoká.

#266764 matgab Előzmény: #266694

lementek bármelyik szimpatikus kisvárosba.

Bementek egy helyi turistinfo-ba, elmondjátok az igényeket és legalább 5 helyet fognak javasolni teljesen normális áron.

Utána találkozol a tulajjal, kicsit fintorogsz, majd mondasz neki egy 10%-kal kisebb árat.

Oda fogja adni.

#266736 Amatoregy Előzmény: #266730

Vagy ezt ird be a google-ba.

Szabó László, Vodice, Lasana A. Kabalera 56.

A karcagi szuperinfoban van a kép róla

#266730 Amatoregy Előzmény: #266694

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:IhvnyqaYsNcJ:karcag.szuperinfo.hu/pdf/1029/2009/16/08.pdf+Szabó+László,+Vodice,+Lasana+A.+Kabalera+56.&hl=hu&gl=hu&pid=bl&srcid=ADGEESjtjUI-Jl0gR5207o4IP4iYZYGg9w0jqnYQSPizMM0AkAzp7pFQFIMk2TbuMboWBT5zlNgYBg5q9WK6IrnjkJkOqmvmbEpdFZK-rY2yMWKnWMdenl6UjGIH_cx0bdM3oGbeqdwb&sig=AHIEtbQJ1HLi_pT4hTttfv_niemACWnNnw

Itt voltunk. első emelet 4 fős és 5 fős appartman, 2. emelet 2+2+2 fős appartman.

Magyarul beszél. Volt internetes honlapja is, de időközben levette, mert elég sokan mennek innen a kornyékről.

60eur/appartman, ebben benne van a klima is...

#266716 Alex74 Előzmény: #266701

Mi mindig csak elindultunk és találtunk. Legutóbb 4 éve kb., viszont gyerekkel ez nem olyan egyszerű. Split és a makarskai riviéra között jópár kis falucska van ahol adnak ki házat/szobát. Nincs ötletem, hogy most mennyi lehet egy főre, de akkor nem volt válság és 10 euro/nap/fő nem volt ritkaság. De gondolom most felkapták nagyon. Van egy kollégámnak kicsit feljebb - Drage-ban - egy apartmanja közvetlen a parton, de az csak 2 szobás, egy családnak elég, az árát sem tudom. Viszont ha ez elég valakinek, meg tudom kérdezni.

#266701 kelvin Előzmény: #266694

Úhh ez jó ötlet, ilyen nekem is kellene júli végére 5-8 fő részére!! Szintén Horvátország!

Horvátországi nyaraló keresés

#266694 Hathor

Sziasztok!

Keresek Horvátországban kiadó appartmant 3család részére 4,4,3fő,

összesen 11embernek a hónap vége felé, ha tud valaki, linket, képet, leírást, helymegjelőlést kérnék.

Köszi

2,5 éves nem is olyan ré…

#247933 Fornit

2,5 éves nem is olyan régi :)

Akkor át tudom küldeni.

Re: nincs cím

#247912 Alex74 Előzmény: #247905

:o)

nem értem ezt az iróniát, de ha adsz hozzá egy hasonló évjáratú Volvót - végigjárom :o)

amúgy bármi jöhet, feltehetően nem csatoltak el tőlük semmit 40 után

Begépeled? :o)))

Re: nincs cím

#247899 Alex74 Előzmény: #247896

Köszi a fáradozást

De ha le tudod fotózni olvasható minőségben és úgy elküldeni mélben, akkor nem lenne annyi melód vele és nekem úgy is tökéletes lenne.