úgy látszik, hogy amikor teljesen hülyén és érthetetlenül megy a tőzsde, akkor tudom legjobban eltalálni a mozgását! :)
úgy látszik, hogy amikor teljesen hülyén és érthetetlenül megy a tőzsde, akkor tudom legjobban eltalálni a mozgását! :)
Nagyon jó diverzifikált álca! Így tényleg nem csoda, hogy nem találnak. :)
hehehe...király!!...))
ennyi:))
Én ilyesmit találtam:
Gondolom a Távol-keleti piacok nyitása előtti körlevél lehet. :) Tartalmazza a nasa website szót is, lehet valami komolyabb figyelmeztetés? :)
Lisha's Ring Problem - Amped Forums - [ Oldal lefordítása ]
20 hozzászólás - 13 szerző
LAGI NA LANG KAYONG GANITO MGA TANTRA ADMIN ANG LINAW LINAW NG NASA WEBSITE TAPOS +10 CHAKRA LNG PALA PARANG MATGAB LNG ITO AH. MAS OK P NGA MATGAB DAHIL ...
dehogynem. de a google a matgab-ra rendre a tőzsdekrach, limiten felfüggesztés meg hasonlókat dobott ki nekik.
:D
Nagyon meredek amit művelsz! :)))
efbíáj nem keresett még?
ja, kb. 5500 körül eladtam volna...Igazad van...
Nagyon meglódult a DAX, ennek örömére lezártam a shortomat...Most azt nem tudom, hogy indítsak-e egy longot, ha már így belejöttem?
És emlékezetem szerint kb jó is volt, nem kötötték sehová az utsó 10-20 másodpercben.
De ma is lehetett volna venni 500 alatt. Ha meg ott nem vettél, akkor nem vártad magasabbra, tehát a tegnapi vételt is eldobtad volna ott. Gondolom én... :)
HAv vettél volna akkor ma megint -10% lenne nem pedig +7% ami lassan +10 lesz :)
pech, nekem a legemlékezetesebb ilyen akcióm Synergonban volt jó régen 360-on álltam 361-en fordult, utána felső limit. :D Aztán tovább másnap. "Kicsit" idegesítő az ilyen.
mert előtted állt 200k vevő, miért nem álltál 400ra? írták az indit.
bazz, tegnap 1000 darab OTP vételi megbízásomból semmi nem teljesült pedig ott álltam a záróban 5310-en vételen...
phaszom, egyszer érezném meg az irányt, akkor sem adnak!
:)