Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#255654 matgab Előzmény: #255640

megint sikerült ezzel a 9:28-as shortommal a tök alján belecsípni...

A megérzés után legalább pár órát kellene várjak ezekkel a pozinyitásokkal...De sietek dolgozni, így meg égetem a nyereséget...

#255640 Zabás Előzmény: #255627

Szerintem a piac szándékosan nem engedte, hogy ilyen elvetemült akcióra vetemedj! :)))

Nem akarták, hogy ilyen korán omoljon össze a tőzsde! :))

#255366 Amatoregy Előzmény: #255339

Igen, ez igaz. De ha nem itt van, vagy nem olyan szerződést kötött akkor már nem válthat. Pláne nem biztosítót...

#255342 picirigo Előzmény: #255339

Ha a mester befektet egy ilyen alapba, tuti "L" alakú lesz a válság :() !!!!!!! Longereknek annyi :)!!

#255339 karakter Előzmény: #255334

pl. TALON PRO az én Uniqa befektetési szerződésem.

Ezen belül választhatok az alapokból---> pl. Kina,; India; Dél-Afrika; Kelet-Europa;....Kötvények; Forex; Biztonság alap (ez a magyar állampapír);....és a Likviditási alap - ez a "menekülő" alap- ha már shortolni nem lehet. Ezek közötti váltás nem jelenti a szerződés bontását - ezek a szerződésen belül vannak!

A biztosítód oldalán mindezekről tájékozódhatsz,....vannak hozzá hozam görbék stb. Be tudod tölteni az ami ba is....

Szóval azért lehet rá figyelni és érdemes is....

A leírásban olvashatod, hogy melyik bef.alapnak mi a referenciája, és ha azt követed akkor nagyon nem tudsz mellé nyúlni - de váltás előtt szóljál - akkor én nem váltok! :-)

Ne haragudj , de a topic stílusához ez passzolt! :-)

Tehát a szerződéseden belül vannak abef. alapok és azok közötti mozgás nem veszi el az adókedvezményed!

DE a brókered , "üzletkötőd" ezt el kellett mondja, vagy kérdezd meg - dolgozzon meg a jutalékért amit vélhetőleg már a Te befizetésed pillanatában bezsebelt! És tojik gardirozni a Te számlád!

Hosszútávú befektetésnek meg nézd meg a Nikkei-t és társait,...Nasdaq is stb.....

Szóval főleg ezekben az időkben oda kell figyelni,...

Barátsággal!

Ádám

#255334 Amatoregy Előzmény: #255333

Abban igaza van, hogy ha nyiltvégű alapba rakta és most vált, akkor bukta a kamatadó kedvezményt. Az más, hogy van olyan konstrukció, hogy a kamatadó kedvezmény nem jelent akkora többletet, mint mondjuk a kamatos kamat.

De ennek szerintem nem most van (már) itt az ideje...

#255333 karakter Előzmény: #255310

Nem értesz!

Amennyiben nem vagyok tolakodó felajánlom az eligazodási segítségem,...a döntés pedig majdan a Tiéd. Írok privit este.

Barátsággal:

Ádám

#255310 matgab Előzmény: #255308

jó, de mivel még 2006 aug 31 előtt niytott alapokról van szó, ezért a kamatadó mentességet nem akarnám nagyon elbukni...Igaz, így a nyerőt bukom el, pontosabban a bukót növelem...

#255308 karakter Előzmény: #254925

"...a befektetési alapokon ilyenkor ha esik minden , akkor bukok,..."

Amennyiben komolyan írtad, akkor javaslom kérdezd az "üzletkötődet", hogy Nálad mi a menekülő alap!?

Sok helyen van már un. likviditási alap,...ebben az előző napi feletti a hozam,...igaz kevéssel, DE nem buksz!

Aztán visszaszállhatsz. Sajnos a háttércsapat nem jellemzően erős! :-(

Sok sikert!

Ádám

#255305 kelvin Előzmény: #255291

De legalább kerestél a shortokon! Becsülni kell minden fillért ilyen őrületben sztem.

Gratula a nyerőhöz.

#255291 matgab Előzmény: #254899

csak nem bírtam nem lezárni a shortjaimat...Olyan erős matgab érzés fogott el, hogy azonnal le kellett zárjam...

Csak nem -10% lesz a BUX 3 napon belül???

#255234 matgab Előzmény: #254981

23180-as és 22175-ös shortjaimat lezártam...

Nos jönni fog a világvége, vagy most az egyszer tényleg elkapom a ritmust?