Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#250387 Bakiba Előzmény: #250199

Jó látni:))

Bár mostanában én nem voltam.

Olvass vissza a privikben, szerintem megvolt a sávváltás, ha ez igaz akkor szép napok jönnek:))

Buy-sell:))

#249841 rbbj11 Előzmény: #249453

hát igen, a türelmetlenségem kiszúrt velem, de a hosszú távú shortokat véglegesen 78on zártam. De ez is elég szomorú :(((((((((((((((((( 60 volt mindig is a céláram, és tartom :S

#249693 Amatoregy Előzmény: #249475

Ha így maradk, a 75,7x-es certi vételemet a rollover miatt kénytelen leszek hétfön dobni. A rolloverbe simán belehalhat a certi a két határidő közötti különbség miatt....

Pedig már beléltem magam, hogy 90 dollár felett dúsgazdag leszek.. :)

#249453 Amatoregy Előzmény: #246800

Süsd meg rbbj11 az olajat.

1 hónapja végig azt emlegetted, hogy hosszú távú olajshortot veszel fel május végéig mert 80 alá várod.

Erre aztán eldobálod az egészet 81-nél.....

#249423 Roller Előzmény: #248452

Túl sok az olaj. Félnek,hogy a recesszió miatt nem fogy annyi. A vulkán miatt a légi közlekedés akadozik vagyis nem fogy eléggé a nafta. A dollár erősödik vagy legalább is tartja magát. Az olajszivárgás is probléma az öko katasztrófa miatt. Talán most megvolt az alja 71alatt(wti) Innen mehet 80-ig,de csak döcögve. És persze ma jár le. A shortosok csak most zárnak,tudták,hogy lemegy eddig.

#246899 Roller Előzmény: #246890

Megállni látszik az usd,mintha oldalazna,de az olaj úgy is külön utakon jár,ha akar. A vulkán is eldugulhatna,no meg az olajszivárgást is megállíthatnák. Az olaj készletek most úgy is dugig vannak.Talán holnap egy jó munkaerő piaci adat lökhet rajta.

#246863 Roller Előzmény: #246800

Most kipróbáltam egy új szisztémát betettem egy ordert 75.83-ra (ez egy gyertya formáció alapján számított érték.) Erre kíváncsi vagyok,hogy bejön e?Amúgy visszanézve a chartot naposon csak kétszer érte el a 87-et.Harmadjára nem áll meg. Az én szabályom szerint. ;-)