És el kezdtem hinni a 90-es olajban.
Jó látni:))
Bár mostanában én nem voltam.
Olvass vissza a privikben, szerintem megvolt a sávváltás, ha ez igaz akkor szép napok jönnek:))
Buy-sell:))
na eddig birtam tartani. A rollover miatt valszeg repül, ha nem akkor meg így jártam..
hát igen, a türelmetlenségem kiszúrt velem, de a hosszú távú shortokat véglegesen 78on zártam. De ez is elég szomorú :(((((((((((((((((( 60 volt mindig is a céláram, és tartom :S
Ha így maradk, a 75,7x-es certi vételemet a rollover miatt kénytelen leszek hétfön dobni. A rolloverbe simán belehalhat a certi a két határidő közötti különbség miatt....
Pedig már beléltem magam, hogy 90 dollár felett dúsgazdag leszek.. :)
Süsd meg rbbj11 az olajat.
1 hónapja végig azt emlegetted, hogy hosszú távú olajshortot veszel fel május végéig mert 80 alá várod.
Erre aztán eldobálod az egészet 81-nél.....
Túl sok az olaj. Félnek,hogy a recesszió miatt nem fogy annyi. A vulkán miatt a légi közlekedés akadozik vagyis nem fogy eléggé a nafta. A dollár erősödik vagy legalább is tartja magát. Az olajszivárgás is probléma az öko katasztrófa miatt. Talán most megvolt az alja 71alatt(wti) Innen mehet 80-ig,de csak döcögve. És persze ma jár le. A shortosok csak most zárnak,tudták,hogy lemegy eddig.
Na ennyit a 90-ről :)
http://ecoline.hu/piac/20100511_equilor_gurutipp.aspx?s=rss
Azért 65dollárnál lejjebb nem fogják engedni.
Megállni látszik az usd,mintha oldalazna,de az olaj úgy is külön utakon jár,ha akar. A vulkán is eldugulhatna,no meg az olajszivárgást is megállíthatnák. Az olaj készletek most úgy is dugig vannak.Talán holnap egy jó munkaerő piaci adat lökhet rajta.
Szerintem meg negyedjére. De mindegy, 87-et hogy éri el. Úsd gyengülés dobna rajta.
Ha előbb 70-en fordul benne vagyok (:mármint shortban:)
Most kipróbáltam egy új szisztémát betettem egy ordert 75.83-ra (ez egy gyertya formáció alapján számított érték.) Erre kíváncsi vagyok,hogy bejön e?Amúgy visszanézve a chartot naposon csak kétszer érte el a 87-et.Harmadjára nem áll meg. Az én szabályom szerint. ;-)