:))))))
Matgab: Ja, akkor asszonycsere.
Hathor: Már megcsináltam Balatonon, de ott is üvöltött végig.
:-D
:))))))
Matgab: Ja, akkor asszonycsere.
Hathor: Már megcsináltam Balatonon, de ott is üvöltött végig.
:-D
Már megcsináltam Balatonon, de ott is üvöltött végig :)
Ott ültek a parton, én meg teli kocsival rohangáltam 40fokban, de persze találtam is, de kellett járkálnom egy kis időt.
Most még két másik nőt is meg kéne győznöm :)
Ja, akkor asszonycsere! :))
Amúgy egyszer kell megcsinálni, hogy elindultok és nem tudjátok hol álltok meg.
Persze ehhez tökösnek kell legyél.
A második alkalommal már tetszeni fog neki , a harmadik alkalommal már dicsekszik vele a kolleganőinek, és utána már ő fogja kérni, hogy így menjetek!
A nők is szeretik a spontaneitást, csak félnek tőle mint a tűztől. Ráadásul láthatják, hogy micsoda férfias szervező vagy, mindent el tudsz intézni!
Házassági tanácsadóműsorunkat hallhatták és most reklám...:)
Tudod milyenek az asszonyok.
Gyerekekkel nem indulnak el úgy, hogy nincs szállás.
Én legszívesebben sátor be, és irány a tengerparti camping, de gyerekkel más a helyzet.
látom írtatok pár hszt. átnézem nemsoká.
Ugyanerre, ezen az Adrián :)
http://www.sunseeker.com/performance-motor-yachts/predator92sport.php
lementek bármelyik szimpatikus kisvárosba.
Bementek egy helyi turistinfo-ba, elmondjátok az igényeket és legalább 5 helyet fognak javasolni teljesen normális áron.
Utána találkozol a tulajjal, kicsit fintorogsz, majd mondasz neki egy 10%-kal kisebb árat.
Oda fogja adni.
Mire is vágyhatnánk jobban ilyen melegben, mint 490-es forintos cseh sörökre itt az V. kerületi cseh sörfesztiválon...!
Vagy ezt ird be a google-ba.
Szabó László, Vodice, Lasana A. Kabalera 56.
A karcagi szuperinfoban van a kép róla
Itt voltunk. első emelet 4 fős és 5 fős appartman, 2. emelet 2+2+2 fős appartman.
Magyarul beszél. Volt internetes honlapja is, de időközben levette, mert elég sokan mennek innen a kornyékről.
60eur/appartman, ebben benne van a klima is...
Mi mindig csak elindultunk és találtunk. Legutóbb 4 éve kb., viszont gyerekkel ez nem olyan egyszerű. Split és a makarskai riviéra között jópár kis falucska van ahol adnak ki házat/szobát. Nincs ötletem, hogy most mennyi lehet egy főre, de akkor nem volt válság és 10 euro/nap/fő nem volt ritkaság. De gondolom most felkapták nagyon. Van egy kollégámnak kicsit feljebb - Drage-ban - egy apartmanja közvetlen a parton, de az csak 2 szobás, egy családnak elég, az árát sem tudom. Viszont ha ez elég valakinek, meg tudom kérdezni.
Úhh ez jó ötlet, ilyen nekem is kellene júli végére 5-8 fő részére!! Szintén Horvátország!
Sziasztok!
Keresek Horvátországban kiadó appartmant 3család részére 4,4,3fő,
összesen 11embernek a hónap vége felé, ha tud valaki, linket, képet, leírást, helymegjelőlést kérnék.
Köszi
Prága
Mindenkinek ajánlom.
http://www.click4hotel.eu/hu/szalloda/csehorszag/praga-hotel-hotel-astra-51#references
138 eur volt két éjszakára a családnak a szállás reggelivel. 300 m-re a metroállomástól, az árban benne volt a fedett, zárt őrzött garázs is.
Korrekt, csinos kis szálloda.
Ha Velencébe megy valaki, oda a 200 éves térkép is jó.. :-)