Vagy ezt ird be a google-ba.
Szabó László, Vodice, Lasana A. Kabalera 56.
A karcagi szuperinfoban van a kép róla
Vagy ezt ird be a google-ba.
Szabó László, Vodice, Lasana A. Kabalera 56.
A karcagi szuperinfoban van a kép róla
Itt voltunk. első emelet 4 fős és 5 fős appartman, 2. emelet 2+2+2 fős appartman.
Magyarul beszél. Volt internetes honlapja is, de időközben levette, mert elég sokan mennek innen a kornyékről.
60eur/appartman, ebben benne van a klima is...
Mi mindig csak elindultunk és találtunk. Legutóbb 4 éve kb., viszont gyerekkel ez nem olyan egyszerű. Split és a makarskai riviéra között jópár kis falucska van ahol adnak ki házat/szobát. Nincs ötletem, hogy most mennyi lehet egy főre, de akkor nem volt válság és 10 euro/nap/fő nem volt ritkaság. De gondolom most felkapták nagyon. Van egy kollégámnak kicsit feljebb - Drage-ban - egy apartmanja közvetlen a parton, de az csak 2 szobás, egy családnak elég, az árát sem tudom. Viszont ha ez elég valakinek, meg tudom kérdezni.
Úhh ez jó ötlet, ilyen nekem is kellene júli végére 5-8 fő részére!! Szintén Horvátország!
Sziasztok!
Keresek Horvátországban kiadó appartmant 3család részére 4,4,3fő,
összesen 11embernek a hónap vége felé, ha tud valaki, linket, képet, leírást, helymegjelőlést kérnék.
Köszi
Prága
Mindenkinek ajánlom.
http://www.click4hotel.eu/hu/szalloda/csehorszag/praga-hotel-hotel-astra-51#references
138 eur volt két éjszakára a családnak a szállás reggelivel. 300 m-re a metroállomástól, az árban benne volt a fedett, zárt őrzött garázs is.
Korrekt, csinos kis szálloda.
Ha Velencébe megy valaki, oda a 200 éves térkép is jó.. :-)
:o)
nem értem ezt az iróniát, de ha adsz hozzá egy hasonló évjáratú Volvót - végigjárom :o)
amúgy bármi jöhet, feltehetően nem csatoltak el tőlük semmit 40 után
Begépeled? :o)))
Van egy 1940-es újságcikkem, esetleg az is hasznos lehet...:)
Köszi a fáradozást
De ha le tudod fotózni olvasható minőségben és úgy elküldeni mélben, akkor nem lenne annyi melód vele és nekem úgy is tökéletes lenne.
Megvan, szerintem hasznos. worldbe kiirogatom és majd becopyzom a lényeget.
(the observer 2007.12.02 - i szám utazási melléklete.)
Úgy emlékszem van egy régi angol újságom (2008as) abban mintha lenne ilyesmi info, mindjárt megkeresem.
Most én kérnék
Július végén kb. 1 hétre Svédországba tervezünk utazni. Tippek látnivalókról, esetleg komplett útleírás szállásleírással van valakinek?
Göteborgi érkezés, stockholmi visszaindulás a terv, közben aktív pihenés. Hova, merre, miért.
Köszi
No habla él en espanol?
Hmm ...
:)