Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Re: nincs cím

#248896 Spade Előzmény: #248191

Gondolom a zsüri tagok ha fellépne, Bartókot is meg Kodályt is simán kipontoznák kinevetnék, mert mondjuk Friderikusz nem találná öket karakteres meg hiteles média arcoknak, és valszeg erotikus dalokat se adnának elő....akkor meg menjenek a pics@ba engedjék át a színpadot az igazi tehetségeknek...

#248191 Koffein Előzmény: #248181

Egyetértek a cikk írójával... annyit hozzátennék, hogy a zsűri arcáról nem az jött át, hogy ismerték volna Pista bácsit. Tudom ez nem mentség, ez a zsűri szegénységét mutatja.

#248181 Spade Előzmény: #248044

Azé tényleg érdekes a felvetés , hogy be kéne-e vetni sóval a tv2 helyét vagy sem, egy kis adalék:

.

"Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több film készült róla (az egyiket például Szomjas György rendezte „Pista bácsi, dudáljon kend!” címmel), az összes, népművészeti munkásságért odaítélhető díjjal rendelkezik. De a lényeg az, hogy egy történelmileg nagyon bonyolult évszázad egyik utolsó tanújaként dudajátékával és énekeivel magában hordozza mindazt, amit hagyománynak és magyar népi zeneművészetnek gondolunk. Fontos, hogy Pista bácsi megbecsülésben élhessen, mert ő művészetén keresztül nem csak mesél egy korszakról, hanem ő maga a korszak.

Pista bácsit elhívták a tévébe azzal, hogy sokan kíváncsiak arra, hogyan zenél. Pista bácsi örömmel ment, még autót is küldtek érte. Pista bácsi a Megasztár zsűrije előtt találta magát, egy tehetségkutató vetélkedő selejtezőjében, ahol kinevették és csúffá tették. Pista bácsit becsapták, visszaéltek bizalmával, azzal az örök bőkezűséggel, amivel ő fordult mindig a hallgatóság irányába.

Sem Presser Gábor, sem Mester Tamás, sem Eszenyi Enikő és sem Friderikusz Sándor nem reagált a helyzetre, zsűriként csak mosolyogtak, nagyzolva utasítgatták Pista bácsit, nem engedték, hogy dudáljon, kötekedve leintették, mikor második dalát is énekelte volna, viszont pajzán nótát akartak hallani tőle. A TV2 egészének és a négy zsűritagnak is azonnal fel kellene függeszteni alkalmatlan tevékenységét és úgy elbujdosni, hogy soha többé ne kerüljenek a nyilvánosság elé! Különös, hogy a zenész Presser és Mester sem mond semmit az ügyről. Ja, nyilván a szerződés. Hát kapjátok be! Innentől kezdve a négy zsűritagnak nincsen joga véleményt mondani a Megasztárban fellépőkről.

Utólagos kiegészítés:

Talán félreérthető a poszt ezen része: Pista bácsi nem nevezett, hanem elhívták szerepelni a műsorba. Pista bácsi nem tudja, mi az a Megasztár, de nem is közölték vele, hogy oda megy. Éz az ügy egyik fő szemétsége. Azaz kiderült, hogy egy része bizonyosan nem jelentkező a szereplőknek, hanem odaszervezik őket. Lásd: bikicsunáj!

"

.

És itt van Pista bácsi egyik felvétele, igaz akkor még ifju volt csak 89 éves :

.

Pista bácsi 89 éves - 2

#248027 Spade Előzmény: #247651

Nemtom JP, de sztem az az egész egy kamu volt, a GS bemuatta h ö a f@sza gyerek...

#247651 JP Előzmény: #243846

Én azt példáúl nem értem, hogy hol volt a fantáziája annak a befektetőnek, spekulánsnak, brókernek, stb-nek , aki a 40 dolláros papírjára rátett egy néhány cent kúrzusu STOP-ot?? Nem is beszélve arról a nyomorúlt 1 centről!!!

Nem fér a fejembe.

#246764 JP Előzmény: #244561

Kösz Spade! Szerintem is dolgozzanak :-)

Down index ügyben tévedtem. Nagyon. Négy nap alatt helyre jöttek a kelj fel jancsik.

#245356 Wall street Előzmény: #245351

Szerintem ennek a Kistehén zenekarnak ez a legelfogadhatóbb száma !

Ettől jobb nem nagyon akad nekik ! :)

#244561 Spade Előzmény: #244537

JP kedvéért :)

"

"dógozzatok helota g@cik." érdekességek

Azért érdekes a görög helyzet "Egy felmérés szerint a megkérdezettek 55,2 százaléka elfogadja a takarékossági intézkedéseket.

" tehát ahogy valószínüsítettem hazamennek lassan csinositgatni még kicsit a kérót mielőtt Herr Kohl bekukkantana nyakalni a metaxat...

De nem ez az igazán érdekes hanem az hogy mindenki a görögökkel mint negatív példával jön h borogattak gyujtogattak tüntettek ahelyett h csendben bekapták volna a méretes pélot. Pedig a görögök azzal h tiltakoztak és tüntettek alapjábban jól jártak mert 40 yard eur helyett 110 yardra hosszabodott meg a mentőcsomag. A feladat meg ugyanaz, ugyanúgy le kell csökkenteni a hiányukat csak igy egy tuti 70 yard többlettel finanszirozhatóbb az egész. Ráadásul a kormányuk az EU szemében rendíthetetlen kősziklává avanzsált, a csaló hamisító megbizhatatlan partnerből, a görög népet meg mindenki sajnálni kezdi h mekkorát szivnak most pedig csak azt kell visszafizetniük amit el szirtakiztak. De ez már vízpárába vész lassan és marad a sajnálat meg a náluk szegényebb szlovákok támogatása., szal élni azért tudni kell. ....így döntse el mindneki maga h érdemes volt-e a görögöknek tüntetni....sztem miazhogy nagyon is !

A gyáv@ balph@szok meg midig rosszabbul járnak...bár ezzel nemtom mit akarok mondani :)"