Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #243840

Óhajod parancs :):

.

Azért itt vannak ám massziv piaci érdekességek, ugye a program tréding forgalmak döntő részét a GS és a JPM uralja. tehát van a mesebeli tréder aki milla helyett yardot üt az eladásnál, leszakit egy ezrest a dow, és a programok megveszik...Tehát kik is vették meg ? a GS és a JPM és az is érdekes h ilyen esésnél elvileg felföggesztik a program tradinget és nem tették ezt se, sőt felpörögtek a progik...

.

Ha másik oldalról nézem technikailag akkor azt látjuk nagyobb piaci károk nélkül így megcsinálni egy bukófordulót az valami zseniális, a para megvolt úgy h az emberek reakció idején belül történt, le is játszották, azaz nem birtak eladni se sőt adathibának gondolták....szal lehet az a broker valami nagy jutalmat fog kapni a GS meg a JPM meg érdemeik okán barátibb szabályozást....mert sztem a közeljövöbeni alját tegnap láttuk a piacnak...ehhez már csak az eurt kell 1.25 fölött tartani de ahogy látom az ECB megteszi a magáét...

*

"Spade jól értem, te a GS és JPM érdemeként aposztrofálod a tegnapi felpattanást? Mármint h ezért ők jókora piros pontot kapnak az ellenőrzőjükbe a hivataloktól és megszabadulnak a vegzálástól, amit az utóbbi időkben a nyakukba kaptak?

Ennyi lenne és megszűnt az összes szőnyeg alá söpört probléma? Big picture meg ilyenek? Bármi érdemben változott a big picture-ben azzal, h volt ez a dirac delta a görbén?"

.

Igen, jól érted azzal a kiegészítéssel amit irtam is ez a közeljövöre vonatkozott. Lesznek majd akik a szenátoroknak zárt ajtók mögött elmagyarázzák h mi tőrtént és mi tőrténhetett volna e nélkül...

A big picturesen meg nem változtat, csak időt nyertek, de azt majd úgyis az határozza meg h a gazdaság állami mankó nélkül is tud-e járni, de igy is a pánik összeomlást elkerülték, a x@r meg olyan a szönyeg alatt, h ha elég ideig ott lapul, akkor egy idő után szönyeg mintának is lehet majd nézni :)