Még jó,hogy most csak demózok,ahogy beírtam el kezdett lefelé menni. :)
Még jó,hogy most csak demózok,ahogy beírtam el kezdett lefelé menni. :)
Az olajat a hétvégére nyolcvan fölé várnám,ha már így lejáróban van.Ez talán nem lesz olyan nagy falat számára. Még csak nem is kell napi 4% hozzá.
lassan 1,25 közelebb lesz, mint az 1,3-hoz!
Vagyis már közelebb is van!
Hat eleg szar a helyzet, en azt hittem Eur/Usd stabilan megmarad 1.3 felett, erre szinte rogton visszaesett 1.3 ala :(
pénteki záró előtti olaj long certimet nem adtam el tegnap délben. (illetve nem ment el).
Most már 0-ban van az is.... :(
Amcsik meg nem oromkodtek ki magukat, nyitaskor meghuzzak szerintem ezt is rendesen... En a 87$-t sem tartom elkepzelhetetlennek... Persze magamat ismerve mar 84-nel el fogom adni, sosem varom ki, lefele a shortot is nagyon hamar eladtam :(
Talán majd ha az amcsik nyitnak,megint felfelé indul.
Short most már. Nem megy ez feljebb...
Ez fordult szerintem napos csati aljáról.
Valaki long?
Esetleg: short?
Köszi. (Pus500 megmaradt, másik lett nulla.)
Bár ahogy nézem a cukrot, lehet hogy az egy pozi kicsinál benne.... Pedig hosszabbra vettem..
Utasításba kellett volna adni sőt fenyegetőzni,akkor talán. Az én legnagyobb problémám,hogy nem hiszek magamnak és csapongok a részvények között,amit az egyenlegem hűen tükröz. Hol 50% pluszban máskor meg 10%-ra zsugorodik a tőkém. Akár csak az olaj ára! :))
A holnapi nap forduló pont lehet,ha nem akkor én is nullázok. Sajnálom a nullát és együtt érzek!Én a sokadiknál tartok,de megállni látszik az esésem vagy legalább is lassul.Mondhatni trendfordulóban vagyok! :)
F-a. Mióta emleggettem a 80-at. 87-ról meg beírom, hogy short.
79.38 vagy 77.67 kornyeken vannak tamaszok ahogy nezem.
Na akkor most már le az irány kérdés,hogy meddig? Cél 60 ????