Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Az olajat a hétvégére ny…

#246749 Roller

Az olajat a hétvégére nyolcvan fölé várnám,ha már így lejáróban van.Ez talán nem lesz olyan nagy falat számára. Még csak nem is kell napi 4% hozzá.

Re: nincs cím

#245954 kovacsl Előzmény: #245804

Hat eleg szar a helyzet, en azt hittem Eur/Usd stabilan megmarad 1.3 felett, erre szinte rogton visszaesett 1.3 ala :(

#245804 Amatoregy Előzmény: #245100

pénteki záró előtti olaj long certimet nem adtam el tegnap délben. (illetve nem ment el).

Most már 0-ban van az is.... :(

#245100 kovacsl Előzmény: #245006

Amcsik meg nem oromkodtek ki magukat, nyitaskor meghuzzak szerintem ezt is rendesen... En a 87$-t sem tartom elkepzelhetetlennek... Persze magamat ismerve mar 84-nel el fogom adni, sosem varom ki, lefele a shortot is nagyon hamar eladtam :(

Ez fordult szerintem nap…

#244867 kissat

Ez fordult szerintem napos csati aljáról.

Valaki long?

Esetleg: short?

#242121 Amatoregy Előzmény: #242097

Köszi. (Pus500 megmaradt, másik lett nulla.)

Bár ahogy nézem a cukrot, lehet hogy az egy pozi kicsinál benne.... Pedig hosszabbra vettem..

#242097 Roller Előzmény: #242033

Utasításba kellett volna adni sőt fenyegetőzni,akkor talán. Az én legnagyobb problémám,hogy nem hiszek magamnak és csapongok a részvények között,amit az egyenlegem hűen tükröz. Hol 50% pluszban máskor meg 10%-ra zsugorodik a tőkém. Akár csak az olaj ára! :))

A holnapi nap forduló pont lehet,ha nem akkor én is nullázok. Sajnálom a nullát és együtt érzek!Én a sokadiknál tartok,de megállni látszik az esésem vagy legalább is lassul.Mondhatni trendfordulóban vagyok! :)

#241829 Roller Előzmény: #241753

Üdv! Vagy le vagy fel! Én továbbra is felfelé várom mások lefelé. Választhatsz kedvedre,de ha jót akarsz messze elkerülöd egy időre,amíg be nem áll egy irányba. :)))