Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#241080 Balázs István Előzmény: #241075

Azt írtad a múltkor, h nem veszel bele, mert irreális a mozgása. Nos, szerintem is irreális a 90, talán ezért is vettem bele, mert olyan kis kiszámítható...:D:D:D

#241070 Roller Előzmény: #241042

Szerintem egyedül maradtam a 90-el.Bele is vettem ennek örömére 83alatt. :))) Azért holnap,remélem visszakorrigál 1-2dollárt. Ha nem akkor tényleg 80alá zuhan. Naposon dupla alj is lehet.

#241067 potter Előzmény: #241055

én inkább 70 alá várnám. 80-79 között lesz pihen.

na persze az adatokat várjuk meg és még nincs vége a napnak...

#241055 Amatoregy Előzmény: #241042

Most nézem. Tegnap nem jött fel értem. 87,5-ön álltam shortra. Viszont 5 usd egy nap alatt nem lett volna semmi. (mondjuk nem tartottam volna eddig, 0,4-es követő ment volna rajta...

#241042 Amatoregy Előzmény: #240766

Szerintem meg éppen ez a normális. Hírre/adatra/hangultra egyirányba megy. Ami nem normális, hogy brutális készletadatra elindul a megfelelő irányba, majd 1 óra mulva irányt vált és a kiindulási szintet is elhagyja.

Röhögök, mert éppen holnap emelik az üzemanyagárakat.

Mig mindig tartjátok a 90-es árat?

Mert ha igen beleveszek.

De ha beleveszek, akkor lemegy 80 alá.

#240766 Roller Előzmény: #240703

Már lejjebb megírtad a választ!

Nem normális!!!!

Az egész piacra jellemző ez a mentalitás,olyan mintha menni akarna valamerre,de nem tudja pontosan,hogy hova. Ezért próbálkozik mindkét irányba.Néha semmit mondó hírre ugrik egyet,de nem kap elég támogatást és kifullad. Talán nincs még erő a piacban!?

#240725 Roller Előzmény: #240679

:DDDD

Jól van na!!! Valahogy meg kell magyaráznom,hogy fölfelé várom.De legalább harcolok az ideális ár ellen és kitartok az álláspontom mellett.Az is igaz,hogy nem megyek vele semmire. :))

#240703 Amatoregy Előzmény: #240679

Most se vagyok okosabb. Pedig tegnap éjjel azt írtam, hogy a certisek örömére visszadja az emelkedést.

De most venni vagy adni kellene?

#240667 Roller Előzmény: #240180

Most aztán van mozgás! Már 2és fél dolcsit is galoppozik. Érdekes lesz,hogy most leszáguld 80-ra vagy csak lendületet vesz felfelé?

Ez nem normális!!!

#240180 Roller Előzmény: #240176

Ja! Most nem vennék bele,mert két esélyes,de 86 közepén már nagy az esély,hogy nem jön vissza. A héten jön egy rossz olaj adat és az majd átrúgja 87-en.

még mindig nem aggódom a…

#240096 potter

még mindig nem aggódom a shortom miatt. egyik irányba sem látom az erőt (na jó, talán valóban inkább fel, de akkor sem :)