de lentebb ma kifejtettem, hogy mire értettem. A mai már követhető, de ez se tetszik.
de lentebb ma kifejtettem, hogy mire értettem. A mai már követhető, de ez se tetszik.
Most, hogy már van, aki hatvanat emleget, annál inkább....
Azt írtad a múltkor, h nem veszel bele, mert irreális a mozgása. Nos, szerintem is irreális a 90, talán ezért is vettem bele, mert olyan kis kiszámítható...:D:D:D
Én nem merem semmiben trédelni.
Lehet, hogy öregszem?
Kicsit távol kerültünk a kilencventől...de egy nyolcvanöt így longban holnap v holnapután azért jólesne...:))
Ma a hiradóban az "elemzők" tartósan magas árat vártak...
Mondjuk nekem ez is magas...
Szerintem egyedül maradtam a 90-el.Bele is vettem ennek örömére 83alatt. :))) Azért holnap,remélem visszakorrigál 1-2dollárt. Ha nem akkor tényleg 80alá zuhan. Naposon dupla alj is lehet.
én inkább 70 alá várnám. 80-79 között lesz pihen.
na persze az adatokat várjuk meg és még nincs vége a napnak...
Most nézem. Tegnap nem jött fel értem. 87,5-ön álltam shortra. Viszont 5 usd egy nap alatt nem lett volna semmi. (mondjuk nem tartottam volna eddig, 0,4-es követő ment volna rajta...
Szerintem meg éppen ez a normális. Hírre/adatra/hangultra egyirányba megy. Ami nem normális, hogy brutális készletadatra elindul a megfelelő irányba, majd 1 óra mulva irányt vált és a kiindulási szintet is elhagyja.
Röhögök, mert éppen holnap emelik az üzemanyagárakat.
Mig mindig tartjátok a 90-es árat?
Mert ha igen beleveszek.
De ha beleveszek, akkor lemegy 80 alá.
Már lejjebb megírtad a választ!
Nem normális!!!!
Az egész piacra jellemző ez a mentalitás,olyan mintha menni akarna valamerre,de nem tudja pontosan,hogy hova. Ezért próbálkozik mindkét irányba.Néha semmit mondó hírre ugrik egyet,de nem kap elég támogatást és kifullad. Talán nincs még erő a piacban!?
:DDDD
Jól van na!!! Valahogy meg kell magyaráznom,hogy fölfelé várom.De legalább harcolok az ideális ár ellen és kitartok az álláspontom mellett.Az is igaz,hogy nem megyek vele semmire. :))
Most se vagyok okosabb. Pedig tegnap éjjel azt írtam, hogy a certisek örömére visszadja az emelkedést.
De most venni vagy adni kellene?
"lendületet vesz felfelé"
...ez egy érdekes meghatározása az esésnek... :P
Most aztán van mozgás! Már 2és fél dolcsit is galoppozik. Érdekes lesz,hogy most leszáguld 80-ra vagy csak lendületet vesz felfelé?
Ez nem normális!!!
Ja! Most nem vennék bele,mert két esélyes,de 86 közepén már nagy az esély,hogy nem jön vissza. A héten jön egy rossz olaj adat és az majd átrúgja 87-en.
Na a 87-ről megint lepattant. A következőnél átviszi.