Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#238203 kelvin Előzmény: #237757

Sztem azért nem volt ,mert a telkó teljesen úgy viselkedik mint egy kötvény és amíg ilyen "stabil" a tőzsde addig nem érdemes megszabadulni a telkótól, hiszen jobb a hozama éve szinten mint az államkötvénynek.

Gondolom ezért maradtak el a nagy intézményi kiszórások. Egyébként meg sztem inkább felfelé fog ez lassan araszolni, mint lefelé csordogálni. Majd elkezdik megint gyűjteni és lehet lesz megint 870-is. Majd akkor Herceg felteheti újra a kérdést. Rallyban viszont vennék, úgy ahogy 700 alatt, addig számomra felejtős.

#237769 Kissherceg Előzmény: #237766

goldman szerint is, tuti tipp ;) hati topikba írtam, hogy telekom chartja hasonlít számos fejlődő ázsiai piacéhoz, akik tavaly ősszel elérték csúcsukat, azóta alatta vannak. Szerintem nincs kapcsolat, de azt a 870et akkor se tudtam hova tenni és most se sikerül...

#237766 bargain_hunter Előzmény: #237761

Jogos.

Senkit nem érdekel a papír.

Már adom is el, és veszek OTP-t.

Most mondta itt nekem valaki, hogy az 9500 lesz nemsokára.

#237761 Kissherceg Előzmény: #237757

Én például arra, hogy otpben keresett pénzeket nem hozták át, telekom iránt kicsi az aktivitás. Majd esésben...:)

Nekem a tavaly őszi 870et magyarázza meg vki..

#237757 bargain_hunter Előzmény: #237685

Teljesen jó észrevétel:

http://kepfeltoltes.hu/100429/Matyi_2010_forgalom_v_g_s_k_rny_k_n_www.kepfeltoltes.hu_.png

A forgalom szinte az átlagos volt a vágást megelőző napon is, meg a vágás utáni napon is.

Ilyen nem történt az elmúlt 5 évben, ahogy lentebb megnéztük, gyakori volt a 10-12 milliós forgalom ezeken a napokon.

Gyorsan összeszámolgattam még, hogy most április 01-től a vágás napjáig mit csináltak a nagyok.

Szinte semmit.

+500 k vételre jött ki a becsült intézményi aktivitás.

Inkább gyűjtögettek kicsit plusz a tegnapi nap sepregetése is érdekes lehet.

Mire spekulálhatunk mindezekből?

#237679 bargain_hunter Előzmény: #237664

Szerintem is érdekes.

Jövő hét végéig megragad itt 720 felett, akkor bővítem a pakkot.

Görög-portó-spanyol para miatt szűkebb a stop most, mint úgy általában.

#237639 Zabás Előzmény: #237636

Én csak egy hirtelen leszúrásra számítok 700 alá!

Valami olyasmire, mint ami 2010-01-22-én volt!

Szegény telkót, ma megfo…

#237403 filter

Szegény telkót, ma megfosztották:

"A legnagyobb veszteséget a 74 forintos osztalékszelvényétől megfosztott Magyar Telekom szenvedte el, a részvény 804 forintos keddi záróértékéhez képest közel 10 százalékkal értékelődött le nap végére, így 723 forintot ért zárásban."

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=443834