Ezt vajon miért zúzták így le?
Sztem azért nem volt ,mert a telkó teljesen úgy viselkedik mint egy kötvény és amíg ilyen "stabil" a tőzsde addig nem érdemes megszabadulni a telkótól, hiszen jobb a hozama éve szinten mint az államkötvénynek.
Gondolom ezért maradtak el a nagy intézményi kiszórások. Egyébként meg sztem inkább felfelé fog ez lassan araszolni, mint lefelé csordogálni. Majd elkezdik megint gyűjteni és lehet lesz megint 870-is. Majd akkor Herceg felteheti újra a kérdést. Rallyban viszont vennék, úgy ahogy 700 alatt, addig számomra felejtős.
OTP hamarabb fog a Marsra érni, mint a NASA!!
Nem tudtad?????
goldman szerint is, tuti tipp ;) hati topikba írtam, hogy telekom chartja hasonlít számos fejlődő ázsiai piacéhoz, akik tavaly ősszel elérték csúcsukat, azóta alatta vannak. Szerintem nincs kapcsolat, de azt a 870et akkor se tudtam hova tenni és most se sikerül...
Jogos.
Senkit nem érdekel a papír.
Már adom is el, és veszek OTP-t.
Most mondta itt nekem valaki, hogy az 9500 lesz nemsokára.
Én például arra, hogy otpben keresett pénzeket nem hozták át, telekom iránt kicsi az aktivitás. Majd esésben...:)
Nekem a tavaly őszi 870et magyarázza meg vki..
Teljesen jó észrevétel:
http://kepfeltoltes.hu/100429/Matyi_2010_forgalom_v_g_s_k_rny_k_n_www.kepfeltoltes.hu_.png
A forgalom szinte az átlagos volt a vágást megelőző napon is, meg a vágás utáni napon is.
Ilyen nem történt az elmúlt 5 évben, ahogy lentebb megnéztük, gyakori volt a 10-12 milliós forgalom ezeken a napokon.
Gyorsan összeszámolgattam még, hogy most április 01-től a vágás napjáig mit csináltak a nagyok.
Szinte semmit.
+500 k vételre jött ki a becsült intézményi aktivitás.
Inkább gyűjtögettek kicsit plusz a tegnapi nap sepregetése is érdekes lehet.
Mire spekulálhatunk mindezekből?
így van, Én is kivárok a vásárlással. Para esetén 700alatt sávos vétel.
igen tavaly 2,4 millás darabok voltak benne, vágás utáni napon!
Átkötésekre gondolsz?
Szerintem is érdekes.
Jövő hét végéig megragad itt 720 felett, akkor bővítem a pakkot.
Görög-portó-spanyol para miatt szűkebb a stop most, mint úgy általában.
viszont még egy milliós darabost sem láttunk! ami felettébb gyanús!
ez erősen meglep
Tegnapi intézményi:
kb. +800.000 db.
Kisbüfik dobták, nagyok már porszívózták.
Én csak egy hirtelen leszúrásra számítok 700 alá!
Valami olyasmire, mint ami 2010-01-22-én volt!
Szeretnéd, ha 700 lenne....megy a telkó, szép nyitás....
Mtelekom napi:
A szelvényvágást követően az osztalék mértékével esett, majd a hangulatnak megfelelően rátett még egy lapáttal. Közel a hosszú távú trend, így 700ft körül behozhatja a vevőket.
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/mtelekom_nagyitas_0411111111111.PNG