Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

A napi forgalom fele zár…

#248290 Fornit

A napi forgalom fele záróban ment le. (nem először.)

Re: nincs cím

#245551 Scipio Előzmény: #245449

:))

Ma is adtam el, de most a záróban, sajnos csak szaladtam a vonat után és csak a felfüggesztéskor sikerült felkapaszkodnom rá:))

#241897 Scipio Előzmény: #241625

Féltem, hogy korai lesz a 1394-es kiszálló, de úgy látom ezúttal jól döntöttem... Beálltam 133x-ra hátha lejön még egyszer...

#241625 Scipio Előzmény: #241552

1353-on kaptam, abban a pillanatban nem örültem neki, mert 1330-ig öntötték, de már jó :))

#241568 matgab Előzmény: #211087

Ugye megmondtam az 1377-es célárat. Igaz, nem 2 hét alatt, de másfél hónap alatt sem lett volna rossz hozam az a 14%, ha megjátszátok...

#241552 filter Előzmény: #241379

Kimaradtam a jó vételről....

Már második átkötés 100 ezer darabbal 1370-nél.

Ezt beverték rendesen. …

#241379 Fornit

Ezt beverték rendesen.

A február elei sávban van, a vedd meg 1370 alatt add el 1400 felett zónában.

Valaki 1320ért is kapott.

Eladtam szorongatott pap…

#239077 apafi

Eladtam szorongatott papírjaimat, ma legalább meghúzták kissé

#233547 apafi Előzmény: #232421

Hát ma lenyomták a mélybe. Azért vettem volna egy kicsit, de nem jutott nekem is.

#232421 filter Előzmény: #232350

FHB: sok múlhat a Fidesz lépésein

Az

FHB-nál

is a sajtóból és a szakértői javaslatokból értesültek még csak a Fidesz lakáspolitikai elképzeléseiről, ezek közül elsősorban egy célzott, rövidebb futamidejű (pl. ötéves), üzletbarát, mérsékelt költségvetési tehertételt jelentő kamattámogatási programot tartanának megfelelőnek. Az

FHB

- miként a ma délelőtti közgyűlésen is elhangzott - minimum 10%-os eredményjavulást ígér részvényeseinek az idei évben - derült ki Gyuris Dániel vezérigazgatónak a társaság mai sajtótájékoztatóján elmondott szavaiból.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=131952

Déli 12 óra után néhány …

#232339 filter

Déli 12 óra után néhány perccel befejeződött az

FHB

éves közgyűlése. Mint korábban már jelezték, osztalékfizetésre nem kerül sor, a bank teljes eredményét eredménytartalékba helyezik. A menedzsment ígéri, "jól fognak gazdálkodni" vele, így a tavalyi eredményt várhatóan nem csak szinten tartják, de jelentősen túl is szeretnék teljesíteni. A közgyűlési előterjesztések döntő többségét egyöntetű szavazatukkal támogatták a megjelent részvényesek.

Az FHB sajátrészvény-vásárlási tranzakciói azt mutatják, taktikusan cselekedett a bank ezek során - mondta Dr. Spéder Zoltán elnök, hozzátéve: nem árfolyambefolyásolási cél vezetette a társaságot. A közgyűlés most 2011. szeptember 30-áig felhatalmazta az igazgatóságot saját részvények megszerzésére, 99.57%-os támogatást kapott a javaslat. Ezt követően került sor arra a pontra, melynek napirendbe történő beillesztésére egy 1%-os részesedést meghaladó magánrészvényes kezdeményezésére került sor a közgyűlési meghívóban szereplő napirendi pontok meghirdetését követően. Ez felhatalmazza a társaságot alaptőkéjének maximum 1 milliárd forintos névértéken történő felemelésére. A lépésre nem a bank tőkemegfelelésének biztosítási miatt lehet szükség, hanem bizonyos stratégiai esetekben az FHB mozgásterét hivatott bővíteni. Messze a 75%-os limit feletti, 99.94%-os támogatást kapott a határozat. A bankcsoport könyvvizsgálójának a következő egy évre is az Ernst&Youngot választották meg a tavalyival megegyező (közel 13 millió forint+áfa) díjazás mellett.

Vezetői részvényjuttatásban a 2009-es évre vonatkozóan senki sem részesült, ugyanis nem sikerült teljesíteni tavaly ennek feltételeit - ismertette Lantos Csaba, a felügyelőbizottság elnöke. Idén 20%-os adózott-eredménynövekedés, a részvényesi vagyon 15%-os növekedése, az átlagos sajáttőke-arányos és eszközarányos megtérülés 10%-os emelkedése szerepel a feltételek között, ezek közül hármat kellene a banknak teljesítenie. A közeljövő a tőkeakkumuláció időszaka lesz, így érdemi osztalékkifizetési javaslatok a következő években sem várhatók, bár természetesen ettől eltérő indítványok lehetnek - jelezte Dr. Spéder Zoltán elnök. Elmondta: Bázel III szigorúbb tőkekövetelményeket hoz majd, az FHB tőkeakkumulációs elképzelései ezzel tökéletes összhangban állnak.

Az első határozati javaslat, melyet nem 100%-kal fogadott el a közgyűlés: a vezetői részvényjuttatásra vonatkozó határozat "csak" 93.93%-os támogatást kapott.

Gyuris Dániel vezérigazgató elmondta: idén adózott eredményét minimum 10%-kal szeretné növelni a bank, 2010 pedig reményeik szerint a jelzáloghitelezés egésze számára a növekedés előkészítésének éve lesz. A hitelportfólió minőségét a korábbi kihelyezések sérülékenységének hatékonyabb kezelésével is, nem csupán az új kihelyezésekkel kívánják javítani. A költség/bevétel arányt 45% alatt akarják tartani, az új kihelyezések folyamatos szinten tartása mellett. Ehhez erőteljesebb igényű ügyfélkiszolgálásra lesz szükség, így az ügynöki kört újjászervezik. A korábbi széles hálózatnál koncentráltabb értékesítési struktúrát alakítanak ki.

Az FHB jogi képviselője ismertette: beadták a PSZÁF-hoz a kérelmet az alaptőke leszállítására, mely a hitelintézeti törvény alapján az állami részvények visszaváltását követően vált szükségessé. A társaság igazgatósága március 18-án döntött az állam által tulajdonolt különleges osztalékelsőbbségi részvények, valamint a különleges vétójogot biztosító részvény bevonásáról, az alaptőke leszállításáról. Az ehhez kapcsolódó alapszabály-módosító indítványokat a közgyűlés 100%-os szavazati aránnyal elfogadta.

Tíz órakor a mintegy 64 millió darab szavazatra jogosító részvény 70%-át képviselő tulajdonos jelent meg az FHB közgyűlésén, így az határozatképesnek találtatott. Az első szavazással a közgyűlés tisztségviselőit választották meg, majd az első négy napirendi pont összevontan történő tárgyalását és módosítását bocsátotta szavazásra Dr. Spéder Zoltán elnök. Mindhárom előterjesztés 100%-os támogatást kapott a közgyűlésen megjelent részvényesek részéről. Ezt követően Gyuris Dániel vezérigazgató örömmel nyugtázta, hogy az FHB árfolyama válság előtti szintjére emelkedett, a kkv-szektorban pedig jelentős expanziót ért el a társaság. A hazai jelzálogpiacon gyakorlatilag stagnálás volt megfigyelhető tavaly, a szabályozói eszközökhöz való alkalmazkodás inkább többletfeladatot jelentett a bankok számára. Az FHB forrásszerkezetében ma már érdemi állományt képviselnek a betétek, a bevételek között pedig tovább marginalizálódott tavaly az állami kamattámogatás szerepe. A bank korábbi ígéretéhez híven szinten tartotta pénzügyi eredményét, melyet a kamatbevételek növeltek, a céltartalékok csökkentették. Gyuris Dániel úgy fogalmazott, ígérik, jól fognak gazdálkodni az eredménytartalékba helyezendő, csaknem 6 milliárd forintos tavalyi profittal.

Lantos Csaba, a felügyelőbizottság elnöke elfogadásra javasolta a közgyűlésnek a bank üzleti beszámolóit. A közgyűlés ezt egyöntetű támogatással meg is tette.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=131941