Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Allitolag a DT 1800 koru…

#230952 Zoldkalap

Allitolag a DT 1800 koruli arfolyamon vette.

Nem lehet hogy ő adja itthon is,meg usa -ban is.

(nagy forgalommal esik mindenhol)

Re: nincs cím

#230906 filter Előzmény: #230899

Gondolkodtam, hogy vegyek-e ma is, mert olvastam, hogy kitartasz....

Az a kis osztalék azért jól fog jönni. Legalább ez hoz valamit.......

Lehet nem jól látom, de …

#230902 filter

Lehet nem jól látom, de valakinek ma nagyon sürgős volt eladni, ma egész nap várta 95 környékére, majd nyakon öntötte. Később már 80 környékén dettó és a legvégén kidobálta a maradékot....

Remélem elfogyott neki és mehetünk felfelé...

#230900 Kissherceg Előzmény: #230897

osztalék vágás után legfeljebb veszek 700 alatt, az se rossz. Ezzel a szutyokkal tartják úgyis a buxot...

#230899 matgab Előzmény: #230894

bexarás, bmeg, csak most nézem reggel 10 óta először...

Mondjuk egy dologgal nem számoltok úgy látszik, hogy matgab is tele van a Telko részvényekkel és ezért ez nem is fog emelkedni, amíg el nem adom...

Tavaly türelmetlen voltam és eladtam, egyből megindult. Idén elhatároztam , hogy türelmes leszek, de ezt álmaimban nem gondoltam volna, hogy ez a csaknem 10%-os osztalékhozammal rendelkező papír az osztalék előtti utolsó hónapban, amikor az alapkamat és az állampapírhozam a minimumra kerül, egyszerűen olyan mozgást végez, mint az európai repólőgépek a vulkán kitörése után. Mind leszállt és utána a padlón marad...

Emelkedésben utolsó, esésben az első..Erre mondják, hogy elsőkből lesznek az utolsók...

Francba, most már én is fogom és átváltom az összes EUR-omat és Tcom-ot veszek belőle...(mondjuk akkor 3 napon belül tuti államcsőd lenne...).

#230897 apafi Előzmény: #230894

A cég is fogja venni saját papírjait. Mondjuk erre van vagy 1,5 évük, de legjobb kezdés vágás után lenne. Oszt ha nem lesz világvége, csak visszamegy újra 800-ra..

#230893 Koffein Előzmény: #230888

reméljük, hogy venni fogják, mint ahogy a múltban is vették... ha nem tornássza vissza magát, akkor csücsülhetünk benne egy kis ideig, hogy nullában ki tudjunk szállni

#230892 KawaBazsy Előzmény: #230889

Úgy legyen! :-) Ha lejönne 750-ig, még a lekötésem is törném fel a bankban, s rohannék papper-ért.. :-)

#230890 banyaiz Előzmény: #230888

egész érdekesen fog alakulni ez az osztalékszezon, ha közben részvénypiacok elkezdenek leereszteni. Kettős fronthatás lesz. :D

#230888 filter Előzmény: #230879

Nekem se...., de ez a paper fizet egy kis osztit (nem is kicsit).

Aztán csak meg venni fogják....

#230883 Koffein Előzmény: #230874

na ez jobban néz ki :)))

szerk: most nézem nekem is adtak a végjátékban hááát aszem a telkó árát nem is akarom látni jó hónapig, mert még megremeg a kezem :)

#230882 apafi Előzmény: #230873

Én is a rásózottak közé tartozom záróban.

Azért nagy pofont adtak ennek a végére. Remélem holnapra csak feláll.