Allitolag a DT 1800 koruli arfolyamon vette.
Nem lehet hogy ő adja itthon is,meg usa -ban is.
(nagy forgalommal esik mindenhol)
Allitolag a DT 1800 koruli arfolyamon vette.
Nem lehet hogy ő adja itthon is,meg usa -ban is.
(nagy forgalommal esik mindenhol)
695-680as régió jóbeszálló lesz sztm
Gondolkodtam, hogy vegyek-e ma is, mert olvastam, hogy kitartasz....
Az a kis osztalék azért jól fog jönni. Legalább ez hoz valamit.......
Lehet nem jól látom, de valakinek ma nagyon sürgős volt eladni, ma egész nap várta 95 környékére, majd nyakon öntötte. Később már 80 környékén dettó és a legvégén kidobálta a maradékot....
Remélem elfogyott neki és mehetünk felfelé...
nana, vigyázzá magadra:) meg ránk is:) sok a lombardos..
osztalék vágás után legfeljebb veszek 700 alatt, az se rossz. Ezzel a szutyokkal tartják úgyis a buxot...
bexarás, bmeg, csak most nézem reggel 10 óta először...
Mondjuk egy dologgal nem számoltok úgy látszik, hogy matgab is tele van a Telko részvényekkel és ezért ez nem is fog emelkedni, amíg el nem adom...
Tavaly türelmetlen voltam és eladtam, egyből megindult. Idén elhatároztam , hogy türelmes leszek, de ezt álmaimban nem gondoltam volna, hogy ez a csaknem 10%-os osztalékhozammal rendelkező papír az osztalék előtti utolsó hónapban, amikor az alapkamat és az állampapírhozam a minimumra kerül, egyszerűen olyan mozgást végez, mint az európai repólőgépek a vulkán kitörése után. Mind leszállt és utána a padlón marad...
Emelkedésben utolsó, esésben az első..Erre mondják, hogy elsőkből lesznek az utolsók...
Francba, most már én is fogom és átváltom az összes EUR-omat és Tcom-ot veszek belőle...(mondjuk akkor 3 napon belül tuti államcsőd lenne...).
A cég is fogja venni saját papírjait. Mondjuk erre van vagy 1,5 évük, de legjobb kezdés vágás után lenne. Oszt ha nem lesz világvége, csak visszamegy újra 800-ra..
reméljük, hogy venni fogják, mint ahogy a múltban is vették... ha nem tornássza vissza magát, akkor csücsülhetünk benne egy kis ideig, hogy nullában ki tudjunk szállni
Úgy legyen! :-) Ha lejönne 750-ig, még a lekötésem is törném fel a bankban, s rohannék papper-ért.. :-)
egész érdekesen fog alakulni ez az osztalékszezon, ha közben részvénypiacok elkezdenek leereszteni. Kettős fronthatás lesz. :D
Lehet jól jártál, holnap 65-ön is kapsz még talán......
Nekem se...., de ez a paper fizet egy kis osztit (nem is kicsit).
Aztán csak meg venni fogják....
kivertem a biztosíytékot elment a gépem vettem volna 70en záróban
Nekem nem sürgős, nem daytradelek. Elég ha egy hónap múlva feláll.. :-)
na ez jobban néz ki :)))
szerk: most nézem nekem is adtak a végjátékban hááát aszem a telkó árát nem is akarom látni jó hónapig, mert még megremeg a kezem :)