Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#229166 Koffein Előzmény: #229074

ezek szerint a 800as szint meghatározó szint, az alá nem nagyon éri meg beállni, mert egyszerűen nem akar lejönni... nagy mákkal leszúr egy pillanatra oszt vissza is pattan... kemény harcos ez a telkó...

#229074 filter Előzmény: #229066

Gondoltam...én is bennállok lejjebb.

A múlt héten nem vettem 785-ön, lejjebb vártam. Nem jött.... ma se ment lejjebb.

#229037 KawaBazsy Előzmény: #229027

Ránthatnának nagyobbat is. Az előbb jártam a Roosevelt téren egy kis pénzzel, h sok-sok Telkót tudjak még venni, de nem adnak ezek a nyavajások 7-el kezdődő áron.. :-)

#228985 apafi Előzmény: #228967

Csak a már pár napja szokásos, magas kezdés, beadás, végén felhúzás.

#228967 Koffein Előzmény: #228917

ezzel meg most mi van? miután megszégyenülve, csalódottan, megtörten felállok 800-801re már 806al küzd, nagyon nem érzem Én ezt a papírt :-S

úúúh ha azt a 97k-t megö…

#228725 Koffein

úúúh ha azt a 97k-t megöntik az lefut rendesen 795ig... azt hiszem kiállok 797-795ről :-S

érdekesen néz ki, az ela…

#228681 Koffein

érdekesen néz ki, az eladónak mintha elfogyott volna a pakkja...

a 2541-es hsz-emet persz…

#228612 Ricsi

a 2541-es hsz-emet persze nem csináltam meg. Biztosan normális vagyok?

Tovább szívatják a Telek…

#228606 filter

Tovább szívatják a Telekomot a kisrészvényesek

Hiába hozta meg újra a

Magyar Telekom

a múlt heti közgyűlésén a 2008-as határozatait, úgy tűnik a cégnek ezután sem lesz nyugta.

Kapcsos László és Marosi László kisbefektetők a HVG-nek elmondták: arra készülnek, hogy megtámadják a múlt héten határozatokat is. Egyik kifogásuk szerint alkotmányossági aggályokat vet fel, hogy nem szavazhattak azok, akik a két évvel ezelőtti közgyűléskor még részvényesek voltak, most azonban már nem.

A két kisbefektető a korábban már megnyert perükre hivatkozva kéri a 2009. június 29-én tartott rendkívüli közgyűlés határozatainak hatályon kívül helyezését is. Mint ismeretes, ott döntöttek a T-Kábel és a Dél-Vonal beolvadásáról.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=131632

Re: Itt az idő eladni: leminősítette a Telekomot a Nomura

#228603 LESLIE Előzmény: #228596

"Újabb perre készülnek a Magyar Telekom életét az utóbbi években megkeserítő kisbefektetők - írja a HVG.

Hiába hozta meg újra a Magyar Telekom a múlt heti közgyűlésén a 2008-as határozatait, úgy tűnik a cégnek ezután sem lesz nyugta.

Kapcsos László és Marosi László kisbefektetők a HVG-nek elmondták: arra készülnek, hogy megtámadják a múlt héten határozatokat is. Egyik kifogásuk szerint alkotmányossági aggályokat vet fel, hogy nem szavazhattak azok, akik a két évvel ezelőtti közgyűléskor még részvényesek voltak, most azonban már nem.

A két kisbefektető a korábban már megnyert perükre hivatkozva kéri a 2009. június 29-én tartott rendkívüli közgyűlés határozatainak hatályon kívül helyezését is. Mint ismeretes, ott döntöttek a T-Kábel és a Dél-Vonal beolvadásáról."